Έχοντας λίγο μεγαλύτερη εμπειρία στο άτμισμα,

θα ήθελα να προσθέσω μερικά ακόμη πραγματάκια:
Για το throat hit: όντως ήταν μικρότερο από του 510 αλλά όχι ανύπαρκτο.
Για την μπαταρία: αν και αυτόματη, ποτέ δεν άναψε μόνη της. Ανεκτή διάρκεια για το μέγεθός της.
Ποτέ γεύση καμένου.
Για το υγρό: ήταν VG χωρίς αραίωση, παχύρευστο, με μάλλον όχι αρκετό άρωμα, χωρίς νικοτίνη. Ήταν σε μη σφραγισμένο μπουκαλάκι, με χειρόγραφο αυτοκόλλητο.
Μόλις γέμιζες το φιλτράκι, έσταζε από γύρω και ερχόταν στο στόμα - αυτό το πρόβλημα πρέπει να το έχουν όλα τα τσιγαράκια με tank φιλτράκια (τανκάκια;). Σε ένα άλλο που έχω, βάζω λίγο πολυεστέρα και είναι οκ.
Αυτά για την μία βδομάδα που το κράτησα. Όταν πήρα το eGo παράτησα το R-Evo σε ένα μπαράκι και δεν το αναζήτησα, γιατί...
Για την εταιρία: δεν μου άρεσε το site, θυμίζει τηλεπωλήσεις... εννοώ εντυπωσιακούς τίτλους, ανακρίβειες σε όσα υποστηρίζουν (λ.χ. 100% ευρωπαϊκό, το μόνο υγιεινό, όσοι πουλάνε υγρά με νικοτίνη παρανομούν (αυτό μου το είπαν και στο τηλέφωνο...) , μη τοξικές ουσίες (που δεν βεβαιώνεται) και οι λοιπές δοκιμές που το λιγότερο παραπλανητικές μπορούν να αποκαλεστούν... και παρ'όλα αυτά, το adapter δεν ταίριαζε, το υγρό χρειαζόταν αραίωμα για να είναι εύχρηστο (και βέβαια να είναι σφραγισμένο) - πραγματικά, νοιώθω πως οι άνθρωποι κάνανε ότι μπορούσαν για να μην κόψω το κάπνισμα. Μικρό e-cig για τη γεύση θα έχω πάντα μαζί μου, αλλά από την esmoke δεν θα ξανααγοράσω ούτε
συνδετήρα.