Έλεγχος από το "VirusTotal"
εδώ. 2 στα 65 Antivirus ή AV (1 Βιετναμέζικο και 1 Ισπανικό)

Δεν δείχνει να είναι "κακόβουλο" (malicious) αλλά 100% δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Διάβαζοντας και τα προηγούμενα ποστ θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1. Το να περνάει ένα αρχείο από 1, 2, 5, 10 ή και 65 AV και να λένε ότι είναι "καθαρό" δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και ασφαλές. Υπάρχουν αρκετές μελέτες και τεχνικές για να παρακάμπτεις τα AV, ακόμα και τα 65 του VirusTotal.
2. Η
συντριπτική πλειοψηφία του μέσου χρήστη Η/Υ
ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει αν ο Η/Υ, το τάμπλετ, ή το smart phone που του ανήκουν είναι "μολυσμένα" η όχι. Εδώ υπάρχουν έμπειροι επαγγελματίες της Πληροφορικής που δεν μπορούν να το καταλάβουν. Οπότε ο φίλτατος @
kotsos75 το μόνο που μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι δεν έχει εσκεμμένα μολύνει το αρχείο και δεν έχει εντοπίσει ενδείξεις ότι ο Η/Υ του είναι μολυσμένος.Προσωπικά ποτέ δεν τρέχω εκτελέσιμα που βρίσκω σε φόρουμ ή αλλού. Αν με ενδιαφέρει τόσο πολύ θα ζητήσω τον πηγαίο κώδικα και θα κάνω compilation τοπικά. Αν δεν θέλει ο κατασκευαστής ή δεν μπορώ να βρώ τον πηγαίο κώδικα και παρόλα αυτά πρέπει να το κάνω, το κάνω σε "ελεγχόμενο" περιβάλλον. Και πάλι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος.Και κλείνοντας επειδή σίγουρα κάποιοι θα σκεφτούν: "σιγά ρε μεγάλε, δεν έχουμε και κρατικά μυστικά στον Η/Υ μας. Τι θα πάθουμε και αν μολυνθούμε με έναν υιό ?", η απάντησή μου είναι ότι "σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μην μάθετε ποτέ τι είναι το χειρότερο που μπορείτε να πάθετε".