vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

534 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Milarepa, stauros53, kotsos75, manoslykos, pngtszs1976

Yγρά Αναπλήρωσης Alien Visions

Αποσυνδεδεμένος Nekzo

• **
  • 156
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yγρά Αναπλήρωσης Alien Visions
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 21:19 »
Φανή για να καταλάβουμε. Α) παραγγελνουμε από την εταιρεία που επιθυμούμε β)  στα στοιχεία αποστολής βάζουμε τη διεύθυνση της  shipito (που λογικά η αποστολή είναι δωρεάν). Γ) Όταν φτάσει το δέμα μας, γίνονται τα προηγούμενα που μας είπες?

« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 22:33 »
Πολύ σωστά, Νεκτάριε! :thumpup:

Απλά, το β) παίζει, μερικές εταιρίες έχουν δωρεάν αποστολή εντός ΗΠΑ, άλλες όχι, άλλες έχουν μεν αλλά πάνω από κάποιο συγκεκριμένο ποσό.

« Απάντηση #122 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 09:23 »
17€ μου βγηκαν για 2 100μλ με priority.
Mε economy 7.50$

« Απάντηση #123 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 12:39 »
Παρελαβα χθες!

« Απάντηση #124 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 22:44 »
Και; Για λέγε; Εντυπώσεις;

Αποσυνδεδεμένος the ord

• *
  • 27
« Απάντηση #125 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 17:03 »
Καλησπέρα και απο μενα παιδια.

Σημερα δοκιμασα Gryphon's Breath και Gorilla Juice.

To Gorilla , το βρηκα μαλλον πολυ μπανανισιο για τα δικα μου γουστα. Στην εξοδο εχει γευση μπανανα και toffee και ενδεχομενως καποιου λικερ τυπου γευση.

Το Gryphon's Breath μου φανηκε καπνικο με νοτες γλυκαδας και καπως πικαντικο στην εξοδο και γενικα μου αρεσει απιστευτα πολυ. Θα μπορουσα ανετα να το ατμιζω ολη μερα. (αν ημουν πλουσιος)

Γενικα καταλαβα πως ειναι να ατμιζεις ενα premium ejuice. Το καταλαβε και η τσεπη μου γιατι τα 2 12ml μπουκαλακια μου κοστισαν 24.80 ευρω συνολικα με αντικαταβολη.

Αυτα!

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
« Απάντηση #126 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 00:29 »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου ήρθαν και μένα τα υγρά (boba's και gorilla στα 6mg) και σήμερα αφού καθάρισα καλά τον ναυτίλο μου και του έβαλα καινούργια αντίσταση του έριξα μέσα 1ml boba's που τόοοοσο καιρό ήθελα να δοκιμάσω και έπαθα ένα σόκ,η γεύση του μου θυμίζει έντονα το the jack απο after-8(που δεν μου άρεσε και πολύ μιας και μου έβγαζε μια κερίλα στην γεύση).
Είναι η ιδέα μου?δεν γνωρίζω περιμένω γνώμες απο εσάς,το δεύτερο σόκ... βασικά εχω καταλήξη ότι έχω πρόβλημα με την νικοτίνη στα υγρά,αρχικά νόμιζα ότι φταίει η pg(βήχας και γδάρσιμο στο λαιμό) και έπαιρνα υγρά μόνο με vg αλλά ακόμα και εκεί το πρόβλημα επέμεινε,μόνο υγρά με μηδενική δεν με πειράζουν αλλά αυτό δεν έλυνε το πρόβλημα διακοπής τσιγάρου,ώσπου μία μέρα μου δίνουν και δοκιμάζω βάση 50-50 απο atmos 0mg και βλέπω ότι δνε με πειράζει ούτε αυτή οπότε και αποφανθει ότι φταίει η νικοτίνη  :wall:  και εδώ έρχεται το σόκ που είπα πιο πάνω γιατί με το bobas στα 6mg που ατμίζω αυτή την στιγμή ενώ νιώθω ένα ψιλο γδάρσιμο στο λαιμό αυτό είναι σαν ενώ κάνω καπνό κανονικά να έκανα τράκα ένα κ.τ πέσμε malboro κτλ. και να με χτύπησε παραπάνω.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός στο σεντόνι που έγραψα αλλά έχω μείνει κάγκελο,μπορώ και ατμίζω με νικοτίνη γιούπι  :o  όσον αφορά το bobas δεν ξετρελάθηκα μιάς και έχει αυτή την γεύση λες και μυρίζω κερί εκκλησίας,το πιθανότερο τα υπόλοιπα 99ml να τα πουλήσω αφού δοκιμάσω και το gorillas μην φύγουν και τα δύο μαζί.

Μέχρι στιγμής το μόνο υγρό που μου αρέσει είναι η bebeca,αλλά το πολύ το κυριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς που λένε  :))  οπότε θα συνεχίσω το ψάξιμο....2 άλλα υγρά που μου άρεσαν αλλά δεν μπορώ να ατμίσω είναι το shooting star 50-50 στα 6mg στη δεύτερη τζούρα βήχας λές και κάνω σερτικα :idiot1:  και το άλλο απο nuse national favourite που παρόλο που λένε ότι είναι 100%vg αμφιβάλω μιας και μου δημιουργεί το ίδιο με το shooting star.

Πω πω σεντόνι, καληνύχτα ...καλά μιλάμε ατμίζω το bobas μισή ώρα τώρα και δεν λέει να τελιώσει το άτιμο το ml  :laugh1:  .

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #127 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 00:45 »
Φίλτατε μήπως δεν φταίνε τα υγρά αλλά ο συγκεκριμένος ατμοποιητής με τις BVC δεν σου κάθεται καλά;
Έχεις δοκιμάσει κάτι διαφορετικό απο τον ναυτίλο; Ανέκαθεν είχες αυτό το θέμα;

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
« Απάντηση #128 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 10:06 »
Καλημέρα , έχω δοκιμάσει πολλούς ατμο δεν φταίει ο ναυτίλος  :) από κανγκερ με πάνω κάτω φυτιλια μέχρι καρτο.
Σήμερα θα πάω να πάρω μια bebeca με 6mg νικοτίνη να δω τι παίζει.
Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το bobas που λέει ότι έχει 100% vg φαίνεται είναι πυχτοοοοο ενώ κάτι αλλά όπως τις nuse και atmos είναι νερουλά μπροστά του λες και έχουν και pg μέσα ή πολύ απλά τα αραιώνουν με ορό.

Υγ.Σήμερα έκανα το υπόλοιπο μισό ml απο bobas και επιβεβαίωσα την γεύση-μυρωδιά... καραμέλα παντρεμένη με κερί (απο αυτά που πουλάνε στην εκκλησία) κοινώς τρώει κόκκινη,κρίμα και είναι το πρώτο υγρό που μπόρεσα να το ατμίσω με νικοτίνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2014, 12:30 από ahill2 »

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #129 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 13:01 »
Αν ήταν 12άρι, στο αγόραζα αμέσως.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #130 στις: Μαρτίου 06, 2015, 21:03 »
Καθως διανυω παρατεταμενη περιοδο υγροδοκιμων, πηρα ενα bobas και ενα gorilla να δοκιμασω.
Ξεκινησα να τα ατμιζω πριν 2 ωρες περιπου και πολυ το σκεφτηκα να γραψω η να περιμενω.
Ρε παιδια, τα υγρα δεν εχουν γευση, τι στον dripper pro τι στον magma τι στον atty, δεν εχω ατμισει πιο ατονα και αγευστα υγρα. Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι για 6αρα νικοτινη κοπανανε αλυπητα. Βεβαια δεν κανω νικοτινη, πλην του castle long αλλα αυτο δεν με χτυπαει καθολου.
Γράφω με επιφυλαξη γιατί ειναι πολυ αρχη στη δοκιμη μου, αλλα ενω τα περιμενα με αγωνια για Σ/Κ απογοητευτηκα.
Θα δουμε και αυριο παλι...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2015, 21:14 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 06, 2015, 21:27 »
πήρα κι εγώ ένα γοριλακι χθες, μαζί με ένα άλλο γκουρμέ υγρό,λοιπόν για μένα είχε γεύση στον μάγκμα, πλην όμως όχι αυτήν που περίμενα.Μου φάνηκε έντονα ξυλώδες καπνικό και πού είναι η μπανάνα οεο;Απογοητεύτηκα γιατί για τη μπανάνα το πήρα και μπανάνα π ο υ θ ε ν α  :dontknow:

για το άλλο, να μην πω καλύτερα.Ανηθος συμπηκνωμένος, αλλά αυτά όταν ανοίξει το κατάλληλο νήμα.Μάλλον δεν είμαι γκουρμεδιάρα στα υγρά  :laugh1:

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 06, 2015, 22:13 »
Βρε οχι μπανανα δεν καταλαβα, η μυρωδια σε ενα παγκο κουζίνας που καποιος ακουμπησε φευγαλεα μια μπανανοφλουδα πριν τρεις μερες, πιο εντονα θα μυριζε. Ας μην τολμησω να αναφερω πιθανη συγκριση με τη μπανανα του grandmaster γιατι θα πεσει το ιντερνετ να με πλακωσει. Μονο στην τιμη ειναι ιδια :wall:
Αυριο πρωι πρωι θα τα ατμισω με φρεσκο ουρανισκο, αλλα θα εκπλαγω
 αν παρω γευση... Α και κατι αλλο, ημερομηνια ληξης δεν εχει πουθενα στα μπουκαλακια, ουτε και ζελατινα ασφαλειας στο καπακι;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2015, 22:26 από thenetpoet »

« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 07, 2015, 08:29 »
Από που τα πήρες?γιατί έχω πέσει και σε μουφα. Έχω ρωκανισει μια 100μλ gorilla και η μπανάνα έρχεται  πρώτη πολύ σκοτεινή μετά ακολουθεί το τελείωμα του boba. Καμία σχέση με gm αλλά τα υγρά αυτά έχουν πολύ έντονη  γεύση περίεργο.

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 07, 2015, 08:33 »
απο nexxton τα πήρα...
και σήμερα το ίδιο αποτέλεσμα πάντως, μόνο η νικοτίνη είναι υπερβολικά έντονη, από γεύση τζίφος. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράμα.
Αφού δοκίμασα και τα άλλα μου υγρά μην και ήταν το στόμα μου σε περίεργη φάση, αλλά δεν....
Παίζει και να μην μου πάνε αυτά τα υγρά.
Ημερομηνία λήξης έχουν επάνω τα 12μελα?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360221 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450577 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F