Αλλαξα την εργοστασιακη 1,6Ω με την 2η 1,8Ω που ειχε η συσκευασια, μετα απο 3 βδομαδες, επειδη αλλαξα σε sacre coeur και ηθελα να εχω μια καινουρια για καθαροτερη γευση. Η αυτοψια εδειξε οτι η πρωτη αντεχε κι αλλο ατμισμα, δεν ειχε ιχνος καμμενου απλα λιγα υπολειμματα απο τα προηγουμενα υγρα.
Τωρα εχω μπει στο τρυπακι να επισκευαζω τις παλιες BVC. Με το στρίψιμο εβγαλα ακρη και μου βγαινουν ωραιες οπτικα. Το θεμα ειναι το οργανικο βαμβακι, δεν μου καθεται καλα στο χερι και προσπαθω να το τυλιξω χωρις να το πιεζω. Δοκιμασα τυλιγμα με υγρο και με στεγνο βαμβακι.
Με το υγρο, μου βγηκαν πλημμυρισμενες και ηταν σαν να εβραζα τραχανα. Επισης, η τζουρα ηταν αρκετα σφιχτη ακομα και στην μεγαλη τρυπα εισαγωγης.
Με το στεγνο ηταν καπως καλυτερο το τυλιγμα, ΑΛΛΑ δεν χωρουσαν ευκολα στην κεφαλη. Ειδα τα βιντεο στο γιουτουμπ παρα πολλες φορες αλλα ακομα δεν το χω.
Οι αντιστασεις μου βγηκαν απο 0,2Ω-2.1Ω, με συρμα kanthal 25mm (με 6-8 σπειρες, διαμετρος 1.5mm-2,5mm) και 30mm (6-8 σπειρες, διαμετρος 2,5-3mm).
Ποιο ειναι το ιδανικο συρμα, σπειρες, διαμετρος για τον ναυτιλο, οεο???