Να πω κι'εγώ την εμπειρία μου, έχοντας χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ατμοποιητή γύρω στο μήνα τώρα με τις παλαιού τύπου κεφαλές:
α) Η αντίσταση θέλει στρώσιμο 2-3 μλ για να αποδώσει, πριν απο αυτό βγάζει άτονη γεύση
β) Θερμοκρασία ατμού στο μέσο, ούτε ζεματάει, ούτε κρύος
γ) Μεγάλη διάρκεια ζωής ανταλλακτικών, με καθαρά υγρά 50 μλ άνετα
δ) Καλούτσικη γεύση μέχρι τα ~4,2 βολτ στα 1,8Ω, παραπάνω μπαα και
ε) Το μεγαλύτερο πρόβλημα: Υποτροφοδοσία με Υ κεφαλαίο... ανα 10 τζούρες καρβουνίλα... μεγάλο ξενέρωμα...
Η μόνη λύση που βρήκα είναι ανα 7-8 τζούρες τάπωμα της τρύπας του αέρα με το δάχτυλο, φύσηγμα δυνατά στο ντριπ για εξισορρόπηση της πίεσης στο τανκ και μετά ρούφηγμα απευθείας, για να τροφοδοτήσει υγρό. Κοινώς φύσα-ρούφα
Τα υγρά είναι 50/50, το περισσότερο atmos balanced. Τι να φταίει; Είχα αγοράσει τον πρώτο nautilus από κατάστημα εντός πολυκαταστήματος στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, δεν μου γέμισε το μάτι ο ατμοποιητής. Τον σπάω (από δικιά μου βλακεία) και αγοράζω δεύτερο, που μάλλον έχει παραπάνω πιθανότητες να είναι ορίτζιναλ από τον πρώτο

, χρησιμοποιώντας την ίδια κεφαλή που είχε μέσα το πακετάκι του πρώτου, το ίδιο βιολί. Ο δεύτερος δε, καμμία σχέση στην εμφάνιση από τον πρώτο

. Τώρα που το σκέφτομαι, ο πρώτος φαινόταν για chromed brass, ο δεύτερος είναι ανοξείδωτος...
Και λέω τώρα εγώ, λες ο πρώτος (του οποίου τις αντιστάσεις ακόμα χρησιμοποιώ) να ήταν μάο μάο και να παιδεύομαι τζάμπα; Γιατί παίδες άλλα διάβασα στο φόρουμ και άλλα είδα, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Έχω απογοητευτεί. Γιά πείτε καμμιά γνώμη...
Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα πάρω ανάποδες και θα αγοράσω επισκευάσιμο στο τέλος