Έχω αγοράσει κι εγώ τον Ναυτίλο εδώ κι ενάμιση μήνα και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του. Αφού προβληματίστηκα αρκετά αρχικά για το αν έπρεπε να πάρω τον γνήσιο από Ελλάδα ή κλώνο από το fasttech, τελικά προτίμησα τον γνήσιο από το fabvape, εξάλλου εμπιστεύομαι τη Μαρία με "κλειστά μάτια" που λέμε.
Ο Ναυτίλος είναι ο τέταρτος ατμοποιητής που έχω μετά τους CE4, Gemini Mini και Aspire BDC mini με αλλαγμένο μεταλλικό επιστόμιο. Τους παραμέρισε όλους με μεγάλη ευκολία, ιδιαίτερα στη γεύση του υγρού, που είναι πολύ σημαντική για μένα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμμένο, σε καμία από τις κεφαλές του μέχρι στιγμής, όλες γνήσιες στα 1,8Ω από το fabvape. Αλλά ούτε και με κατάλοιπα σε κανένα τμήμα του. Το μόνο που κάνω είναι να ξεπλένω με νερό τη βάση του σε κάθε αλλαγή κεφαλής. Έχω κοιτάξει με μεγεθυντικό φακό τη βάση του, και μετά από ενάμιση μήνα χρήσης και πάνω από 150ml υγρό, παραμένει πεντακάθαρη! Το υγρό μου όμως παραμένει σταθερό, χωρίς να αλλάζει, είναι το Umami Frosty Peach στα 9mg.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα με τον Ναυτίλο, ήταν τη πρώτη μέρα που τον αγόρασα. Είχε την κεφαλή με την αντίσταση των 1,6Ω και κάποια στιγμή προς το βράδυ, τον έχω κάνει πιπίλα κυριολεκτικά και τον ρουφάω σχεδόν ασταμάτητα!

Ο Ναυτίλος είχε πάρει φωτιά, οπότε κάποια στιγμή μου άρχισε τις μπουμπουλήθρες. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να του δώσω λίγο χρόνο για να ανασάνει. Τον άφησα στην άκρη για λίγο, και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
Τον αγόρασα απευθείας με το μεταλλικό τανκ, ούτε καν σκέφτηκα το γυάλινο, μια και δεν θα κρατούσε πολύ, σίγουρα θα το έσπαγα κάποια στιγμή σύντομα. Γρήγορα όμως του αγόρασα το νέο υβριδικό, μέταλλο μαζί με pyrex, αλλά και το φοβερό επιστόμιο Bill by Zarras, σε καθαρόαιμη stainless steel έκδοση, χωρίς το χρυσό δακτυλίδι δηλαδή.

Πραγματικό κουκλί, τον έχω ερωτευτεί. Παρόλα αυτά, δεν άντεξα τον πειρασμό και παράγγειλα έναν κλώνο του Kayfun από το fasttech, οπότε μπορεί και να μην αντέξει τη σύγκριση. Θα δούμε...