Καλησπέρα και από εμένα τον Nautilus τον δουλεύω αρκετό καιρό στην αρχή ως βασικό μετά σαν δεύτερο έχοντας και τον aspire bdc σαν τρίτο, με πρώτο τον Kayfun.
Πλεονεκτήματα :μεγάλη ποσότητα υγρού, οπότε δεν χρειάζεσαι μπουκαλάκια, βελονάκια κλπ
Εύκολο γέμισμα
Καλή ροή αέρα
Καλή γεύση
Εν μέρη επισκευάσιμος ( κάθε κεφαλή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον 3 φορές, με microcoil 1,3-1.5 Ω και βαμβάκι)
Μειονεκτήματα:σπάει εύκολα (αλλά υπάρχει λύση)
μαζεύει πολύ "σαβούρα" κάτω
και θα συμφωνήσω με έναν symforumiti παραπάνω καθώς και εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι το άσπρο το λάστιχο που πατάει το τζάμι έρχεται σε επαφή με το υγρό ...κιτρινίζει ....ποτίζει και γενικά δεν μου φαίνεται σωστό από άποψη υγιεινής.
απόψεις κ απαντήσεις 1)
[size=78%]Δεν συγκρίνεται με επισκευάσιμο πολύ απλά γιατί δεν είναι...είναι εν μέρη και μόνο η κεφαλή του για περιορισμένο αριθμό χρήσεων και πάλι αν έχει ποτίσει καμια δυνατή γεύση (κανέλα κλπ) πάει για πέταμα η κεφαλή.[/size]2) είναι πολύ καλός για νέους ατμιστές γιατί δίνει πράγματα που στην εποχή του ego-c ουτε τα σκεφτόσουν και πολλοί γύρισαν στον Κ.Τ λόγω συσκευής.
3)είναι πολύ καλός για "δεύτερος"
4)στα πόσα watt δουλεύει ..εξαρτάται από το υγρό κ την αντίσταση. κάθε υγρό έχει ένα σημείο καμπής αυτό πρέπει να βρεις πχ με bebeca τον δουλεύω στα 10.5 W με φρουτένια DIY 50/50 τον δουλεύω στα 8,5 κ.ο.κ και όλα αυτά με single microcoil build οπότε με dual coils είναι τελείως διαφορετική ιστορία.
5) με σκέτη VG καλά τα πάει ...όρεξη να έχεις και πνευμόνια
αυτά και ελπίζω να μην κούρασα.