Έχω δοκιμάσει όλη την σειρά με 6mg νικοτίνη εκτός από το Earth Brother. Διαβάζοντας τα προηγούμενα posts, διαπίστωσα ότι πολλές από τις παρατηρήσεις σας, με βρίσκουν σύμφωνο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ανεξάρτητα από το θέμα του γούστου, υπάρχει μια σύγκλιση στις αντιλήψεις που σκιαγραφούν τον μέσο ατμιστή.
Αγαπημένο με διαφορά το Sweet Prudence. To αγοράζω εγώ, τελειώνει αυτό. Το ξαναγοράζω εγώ, εκεί αυτό τα ίδια..

Αυτό το γλυκόπικρο από το μανταρίνι και το μέλι ακακίας, είναι εντυπωσιακό. Στην δε εκπνοή, τρελένεσαι...
Το Yellow Biafra θα μπορούσε να είναι καταπληκτικό, αν δεν σε μπούχτιζε τόσο πολύ σε συνεχόμενο πολύωρο άτμισμα.. Εξαιρετική η γεύση της μπανάνας πάντως. Δεν ταιριάζει καθόλου αν είσαι έξω με παρέα για φαγητό, σε λιγώνει..
Το Gins Addiction είναι καλώς ή κακώς σημείο αναφοράς. Τόση ένταση, τόση φρεσκάδα, τόση απόκριση στην τζούρα δεν την συναντάς εύκολα... Αυτοί οι τόνοι από αψέντι και λεμόνι, η φρεσκάδα της μενθόλης και κάπου εκεί κρυμμένο το φραγκοστάφυλο, δεν είναι εύκολο να περιγραφούν στον γραπτό λόγο. Άν έχεις καιρό να το ατμίσεις, στις πρώτες τζούρες είναι απολαυστικό. Έλα όμως που γρήγορα, είναι τόσο έντονο που εμένα με ζαλίζει ένα πράγμα. Με πιάνει το στομάχι μου ειλικρινά. Οπότε, εξαιρετικό αλλά για συγκεκριμένες στιγμές και με μέτρο.
Το Venus In Vapes και το Northern Lights πάσχουν από το σύνδρομο, γλυκάνισος, ούζο κλπ κλπ... Χάθηκε να βάζατε λίγο τσιπουράκι ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο... Ειδικά το Venus, εκεί που το ατμίζεις και νιώθεις ότι είναι εξαιρετικό, τσουπ σου πετάγεται το Ούζο 12 και ξενερώνεις... Για να είμαι δίκαιος, έτυχε να δοκιμάσω το Northern Lights σε 18 νικοτίνη και ήταν καταπληκτικό. Απίστευτο χτύπημα και ένταση. Αλλά με μέτρο πάντα...
Τελευταίο , το Sergeant Vapour. Όπως ειπώθηκε, μάλλον το ραβέντι αφαιρεί την γλύκα που πάει να δημιουργηθεί και το ισοπεδώνει.. Θυμάμαι ότι αρχικά, νιώθεις κάτι σαν κρέμα βουτύρου στην εισπνοή, άγευστη και παχιά. Σε μακρόσυρτες τζούρες ξεκινάει να αναπτύσσεται μια εξαιρετική γεύση από το βατόμουρο, κάτι σαν μαρμελάδα για να έρθει το ραβέντι να τα κάνει όλα ίσιωμα.. Θα μπορούσε να είναι κορυφαίο, είναι απλά μέτριο..
Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να ατμίζεις κάτι που νομίζεις ότι πρέπει να σου αρέσει, κάτι που οφείλεις να σε πείσεις ότι σου αρέσει. Πρέπει να ατμίζεις κάτι που αβίαστα σου αρέσει πολύ. Και τέτοιο είναι μόνο το Sweet Prudence..