Ειχα εναν φορτιστη της πλακας αλλα τωρα που πηρα μπαταριες καλες θελω εναν φορτιστη της προκοπης.
Ειμαι αναμεσα σε xtar & nitecore απλα δεν μου αρεσει που ο nitecore εχει το τροφοδοτικο στην συσκευη (λογω θερμοκρασιων) ενω βλεπω καποιους xtar με καλωδιο usb και οχι εξωτερικη τροφοδοσια.
Υπαρχει καποιος να τα εχει ολα και να συμφερει? Δηλαδη καλος αξιοπιστος δουλεμενος απο φιλους εδω και να εχει εξωτερικη τροφοδοσια?
Βασικα και για 2 μπαταριες να ειναι δεν με ενοχλει αν η τιμη ειναι αρκετα καλυτερη για να συμφερει σε σχεση με τις 4 εκτος αν μιλαμε για διαφορα 5-7Ε οποτε παω για 4αρη.(Βασικο να εχω ενδειξεις της μπαταριας αρα οθονη ειναι δεδομενη).
Καμια προταση που να μπορω να βρω σε μαγαζι? (αγορα θα γινει απο ελλαδα δεν μπορω να περιμενω απο εξωτερικο ).
Απο τα λιγα που διαβασα ο VC2 Plus Master αν κανει αυτα που λεει δειχνει πολυ καλος , αλλα δεν μπορω να τον βρω ελλαδα

,και τον VP2,VP4 της xtar επισης αλλα δεν θελω με λαμπακι πρασινο/κοκκινο θελω να βλεπω στην οθονη οτι εχει τελειωσει η φορτιση.
Ευχαριστω.