Κανενα off topic
Aris78 .Tην ιδια ακριβως σκεψη εκανα και 'γω ....
Μπορει να δωσω χρημα να τον παρω και 'γω , αν και μου ειναι περιττός απο τη στιγμη που εχω φορτιστη για ολες τις δουλειες , ολες τις μπαταριες και με πολυ καλης αναλυσης προγράμματα .
Και ενας μικρος ομως χρειαζεται ..... Μικρος ...

Για να μη λερωνουμε το νημα των μπαταριων , απολογουμε για το λογο που δεν μπορω να πω σε καποιον να αγορασει Nitecore φορτιστες ....
Εχω δυο φορτιστες Nitecore.
Tον i2 και τον i4.
Και οι δυο μου εβγαλαν ζημια στο καναλι 1 .
Στον i2 σταματησε να δουλευει εντελως μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες .
Ο i4 εμφάνισε την ιδια ζημια , αλλα εδω και πολυ καιρο (σχεδον ενα χρονο) δεν το χρησιμοποιω και πολυ , γιατι φοβαμαι την κακη φορτιση και το οτι μπορει να μην ειναι ασφαλης η λειτουργια του αφου εχει ζημια .
Ο ιδιος φορτιστης ομως , εδειξε σημαδια κουρασης και στο καναλι 3 και το καναλι 4 δεν φορτιζει παντα σωστα .
Εμφανιζει σημαδια ιδια με το καναλι 1.
Βαζω μπαταρια και μου τη δειχνει γεματη και ετσι σταματα η φορτιση.
Ξαφνικα εκει που φορτιζει , μου δειχνει γεματη τη μπαταρια στο καναλι 1 και 4 , ενω η μπαταρια ειναι στο 3.5 - 3.6V.
Εδω και αρκετο καιρο ειδα πτωση αποδοσης στις Samsung 30Q αλλα ελεγα οτι ειναι η ιδεα μου.
Βαζω λοιπον τις μπαταριες μου στον Turnigy reaktor για ελεγχο και βλεπω οτι σε αποφορτιση με 3 Α , μου εδωσαν 2570mAh μεχρι τα 2.50 Volts .
Αρα εχω χαλασμενες μπαατριες ή δεν τις ειχε φορτισει σωστα ο Nitecore i4.
Φοτιζω στον Turnigy και με 3Α αποφορτιση ειδα 2932mAh , απο μπαταριες που λειτουργουν εδω και ενα χρονο καθε μερα σχεδον .
Η κακη λειτουργια τετοιου ειδους λοιπον που ειδα απο τους Nitecore , ειναι και η αιτια που αν καποιος θα με ρωτησει τι να αγορασει , θα του πω Opus και Xtar .
Ο Opus ειναι εντελως σε αλλη κατηγορια απο τον Xtar .
O OPUS ειναι ανωτερος του Xtar , αλλα οχι σαν φορτιση ....
Ειναι ανωτερος σαν λειτουργιες , που τον κανουν φορτιστη αναλυσης μπαταριων σε πακετο μικρο και επιτραπεζιο.
Ο Xtar κανει υποδειγματικη φορτιση , ειναι αντοχης στο χρονο , ανωτερης ποιοτητας σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο φορτιστη της κλασης του , απο καλα υλικα και σπανια θα δειξει ασχημη διαγωγη οπως εχουμε δει τοσα χρονια .
Αυτοι λοιπον ειναι οι λογοι φιλε
pngtszs1976 , οι οποιοι με εκαναν να μη ξανακοιταξω την εταιρια αυτη και δεν ειμαι ο μονος ....Εχουν γραψει πολλοι για τα θεματα των Nitecore ...To αν ειναι Ελλαδα ή στο εξωτερικο , δε νομιζω να εχει σημασια ......