Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 3 χρήστες
stsoulos, manoslykos, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Νέα και ερωτήσεις εξπρές για φορτιστές μπαταριών mods  (Αναγνώστηκε 224546 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreamymoments

• Έχω και μοντάκι, πάμε μια βόλτα;
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας

Για μια μπαταρία αυτό είναι πολύ καλή λύση και καλή τιμή
http://www.teomav.gr/2016/01/liitokala-lii-100.html#.V7lgVp7l5Ds

Ευχαριστώ πολύ, βρήκα και την αναφορά γι' αυτόν στο φόρουμ.  :thumpup:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Κανένα πρόβλημα και καμιά διαφορά σε αυτά τα watt πέρα από τη διάρκεια. Το σωστό είναι να σκέφτεσαι "ποια μπαταρία κάνει για μένα" κι όχι "ποια μπαταρία δίνει τα μέγιστα watt στη συσκευή μου".
Για φορτιστή θα συμφωνήσω με τον προ-προηγούμενο. :))

Χαίρομαι που δεν έκανα κάποιο σοβαρό λάθος.... Θα μάθω σιγά σιγά, μεγάλο βήμα για μένα το pico από το ego-c.... (2012-2016)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 21, 2016, 11:51 από dreamymoments »

Αποσυνδεδεμένος margo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ν. Καβάλας
  • Φύλο: Γυναίκα
Kαι οι δυο Xtar φορτιζουν με 0.5Α ανα θεση αρα θελεις περιπου 5-6 ωρες για να φορτισεις 1 η 2 μπαταριες.

Δεν ξερω κατα ποσο ο χρονος φορτισης μετραει για σενα επειδη ειδα οτι περιμενες να φορτισουν σε 2 ωρες.

(Aν ο χρονος φορτισης παιζει σημαντικο ρολο για σενα τοτε ο Xtar VC2 plus  φορτιζει με 1Α ανα θεση οποτε λογικα θα τελειωνει την φορτιση στις 3-4 ωρες)

Επισης θα πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να αγορασεις η να εχεις τροφοδοτικο τοιχου για καθε φορτιστη (για ΜC2 και VC2 oποιονδηποτε με 5V 1A η παραπανω ενω για τον VC2plus 5V 2.1A ).
Οχι, δεν μετράει ιδιαίτερα ο χρόνος φόρτισης 
Αυτο το τροφοδοτικό που λες ειναι το καλώδιο με το φις που συνδεουμε στη πρίζα και στο usb του φορτιστή? 
Αν εννοεις αυτο, εχω του trustfire που τον δίνουν μαζι..
Αλλιώς λογικά θάχουν απ όπου αγοράσω τους φορτιστές. .
Να εισαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **

Αποσυνδεδεμένος dreamymoments

• Έχω και μοντάκι, πάμε μια βόλτα;
  • e-medium ατμιστής
  • **
Μετά τις απαντήσεις σας κατέληξα ότι θα παραγγείλω τον LiitoKala lii - 100 και ευχαριστώ τον norton για την υπόδειξή του. Μπορεί να παραγγείλω και 2. Ερώτηση: Αυτός ο φορτιστής Home Wall Power Supply Adapter Charger είναι οκ..;; Έχει 2 θύρες με 1Α και άλλες 2 με 2.1 Α. Έχει κανείς άποψη..;; Γιατί αν ναι, να τα παραγγείλω πακέτο...

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Αυτός ο φορτιστής Home Wall Power Supply Adapter Charger είναι οκ..;; Έχει 2 θύρες με 1Α και άλλες 2 με 2.1 Α. Έχει κανείς άποψη..;; Γιατί αν ναι, να τα παραγγείλω πακέτο...
Από τις προδιαγραφές του, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 2,1A από 1 θύρα και 1Α από μια δεύτερη. Οι άλλες είναι μάλλον εφεδρικές :))
Από ποιότητα τώρα...

Αποσυνδεδεμένος stathiskapl

• e-non ατμιστής
  • *
Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο modάκι! Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις panasonic ncr18650b unprotected? Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε ένα φορτιστή οικονομικό? Έχω διαβάσει πολλά για unprotected και έχω τρελαθεί! Κάποιος που τα ξέρει καλύτερα να με διαφωτίσει! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Ηλεκτρονικό mod φαντάζομαι, ε;
Κάνει η panasonic, δεν θα σου δώσει πάνω από 15-20 watt όμως. 
Τα ηλεκτρονικά μόνο unprotected παίρνουν, την προστασία την αναλαμβάνει η πλακέτα. 

• e-non ατμιστής
  • *
σ ευχαριστω για την απαντηση! ειναι για το eleaf pico. ποια μπαταρια μου προτεινεις?

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Εσύ πόσα watt χρειάζεσαι;

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Samsung 30q και lg hg2 εναι οι πιο μεγαλες σε χωρητικοτητα και δυναμη, μαζι και η sony vtc6

• e-non ατμιστής
  • *
ο μελο 3 που ερχετε μαζι νομιζω ατμιζεται πανω απο 20 watt. αλλιως εχω κατι gs tank που τ ατμιζω με ελεγχο θερμοκρασιας

Samsung 30q και lg hg2 εναι οι πιο μεγαλες σε χωρητικοτητα και δυναμη, μαζι και η sony vtc6

Σ ευχαριστω πολυ!

παιδια κι εναν εξωτερικιο φορτιστη για τις μπαταριες lg hg2, samsung?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 25, 2016, 22:32 από stathiskapl »

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **

παιδια κι εναν εξωτερικιο φορτιστη για τις μπαταριες lg hg2, samsung?
Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;

• e-non ατμιστής
  • *
Δεν θελω να δωσω πολλα αλλα το θεμα πανω απ ολα ειναι η ασφαλεια. Ποτε δεν θα επαιρνα απο ebay καποιον φθηνο. Επισης θελω εναν για unprotected και για protected μην πανε χαμενες οι ncr18650b που εχω παραγγειλει!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Τι σε έχει πιάσει με τις protected?
Πούλησε τες στην τελική ή βάλτες σε κανένα φακό.

• e-non ατμιστής
  • *
Ασε με εχουν καταστρεψει!! Ο ένας λεει οτι ειναι κομπλε αλλος λεει ποτε σε μοντ!! 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259380 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719742 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374642 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390004 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263513 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681549 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888754 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.