Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

342 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, lagoudakis, Milarepa, tasos1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Νέα και ερωτήσεις εξπρές για φορτιστές μπαταριών mods  (Αναγνώστηκε 219469 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
Καλυτερος φορτιστης μεχρι 20-25€ μαξιμουμ;;;  :bye: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Kostas_Lazarou

• e-regular ατμιστής
Nitecore d2 η d4 ενας απο αυτους συμφωνα με αυτα που ρωτας

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Carpe Noctem
xtar vc2 δαγκωτο ευκολα!

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Tsekouras

• e-medium ατμιστής
  • **
€20 - €25 απο Ελλάδα η εξωτερικό ?

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Ελλαδα... Τον βιαζομαι γτ δε θελω να φορτιζω απο την θυρα το d2.. Πιστευω θα ειναι καλυτερο για το μοντ...

Αποσυνδεδεμένος denial

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λουτρακι
Ειχα εναν φορτιστη της πλακας αλλα τωρα που πηρα μπαταριες καλες θελω εναν φορτιστη της προκοπης.
Ειμαι αναμεσα σε xtar & nitecore απλα δεν μου αρεσει που ο nitecore εχει το τροφοδοτικο στην συσκευη (λογω θερμοκρασιων) ενω βλεπω καποιους xtar με καλωδιο usb και οχι εξωτερικη τροφοδοσια.
Υπαρχει καποιος να τα εχει ολα και να συμφερει? Δηλαδη καλος αξιοπιστος δουλεμενος απο φιλους εδω και να εχει εξωτερικη τροφοδοσια?
Βασικα και για 2 μπαταριες να ειναι δεν με ενοχλει αν η τιμη ειναι αρκετα καλυτερη για να συμφερει σε σχεση με τις 4 εκτος αν μιλαμε για διαφορα 5-7Ε οποτε παω για 4αρη.(Βασικο να εχω ενδειξεις της μπαταριας αρα οθονη ειναι δεδομενη).
Καμια προταση που να μπορω να βρω σε μαγαζι? (αγορα θα γινει απο ελλαδα δεν μπορω να περιμενω απο εξωτερικο ).
Απο τα λιγα που διαβασα ο VC2 Plus Master αν κανει αυτα που λεει δειχνει πολυ καλος , αλλα δεν μπορω να τον βρω ελλαδα :(  ,και τον VP2,VP4 της xtar επισης αλλα δεν θελω με λαμπακι πρασινο/κοκκινο θελω να βλεπω στην οθονη οτι εχει τελειωσει η φορτιση.

Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 04, 2015, 09:57 από denial »

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• e-regular ατμιστής
  • Carpe Noctem
Vc2 xtar δινει εξοδο 0,5Α οποτε αργει καπως η φορτιση ειδικα αν μιλαμε για μπαταριες 3000mah!τωρα  αν ειδα σωστα ο vc4 εχει επιλογη 1Α!Τον vc2 δεν τον εχω πολυ καιρο αλλα μια χαρα φαινεται ποιοτικος και απο συζητησεις δεν εχω ακουσει αρνητικο σχολιο!Τον ειχα τσιμπησει απο atmistique!
Χρησιμοποιω τροφοδοτικο το κλασσικο με 1Α και απο οτι μου ειπαν και τα παιδια στο μαγαζι μια χαρα ειναι!

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
O Opus 3100 έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό. Είναι ταυτόχρονα και αναλυτής μπαταριών οπότε μπορείς να πάρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για τις μπαταρίες σου.

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• e-medium ατμιστής
  • **
Ειχα εναν φορτιστη της πλακας αλλα τωρα που πηρα μπαταριες καλες θελω εναν φορτιστη της προκοπης.
Ειμαι αναμεσα σε xtar & nitecore απλα δεν μου αρεσει που ο nitecore εχει το τροφοδοτικο στην συσκευη (λογω θερμοκρασιων) ενω βλεπω καποιους xtar με καλωδιο usb και οχι εξωτερικη τροφοδοσια.
Υπαρχει καποιος να τα εχει ολα και να συμφερει? Δηλαδη καλος αξιοπιστος δουλεμενος απο φιλους εδω και να εχει εξωτερικη τροφοδοσια?
Βασικα και για 2 μπαταριες να ειναι δεν με ενοχλει αν η τιμη ειναι αρκετα καλυτερη για να συμφερει σε σχεση με τις 4 εκτος αν μιλαμε για διαφορα 5-7Ε οποτε παω για 4αρη.(Βασικο να εχω ενδειξεις της μπαταριας αρα οθονη ειναι δεδομενη).
Καμια προταση που να μπορω να βρω σε μαγαζι? (αγορα θα γινει απο ελλαδα δεν μπορω να περιμενω απο εξωτερικο ).
Απο τα λιγα που διαβασα ο VC2 Plus Master αν κανει αυτα που λεει δειχνει πολυ καλος , αλλα δεν μπορω να τον βρω ελλαδα :(  ,και τον VP2,VP4 της xtar επισης αλλα δεν θελω με λαμπακι πρασινο/κοκκινο θελω να βλεπω στην οθονη οτι εχει τελειωσει η φορτιση.

Ευχαριστω.

http://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&product_id=633

Αποσυνδεδεμένος γιωργος77

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα/Γέρακας
http://charger.nitecore.com/product/um10

Καμιά γνώμη παιδιά?
Αξίζει? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος denial

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λουτρακι
O Opus 3100 έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό. Είναι ταυτόχρονα και αναλυτής μπαταριών οπότε μπορείς να πάρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για τις μπαταρίες σου.

Και εγω εχω ακουσει θετικα σχολια αλλα δεν τον βρηκα καπου ετοιμοπαραδοτο παντου ειναι εκτος αποθεματος οπως και οι περισσοτεροι γνωστοι φορτιστες.

Ειμια αναμεσα στον Opus 3100 & Xtar VC2 Plus master, αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα (μεχρι να τον βρω βεβαια καπου σε αποθεμα).

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Ετοιμοπαράδοτος στην Ελλάδα, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προχτές όμως η Ecig ανακοίνωσε ότι τους περιμένει και η τιμή τους θα κυμαίνεται στα €63,90. Δεν γνωρίζω αν θα έχει εφαρμογή το κουπόνι έκπτωσης φόρουμ. Φαντάζομαι ότι μόλις παραλάβουν, θα ενημερώσουν.

Εδώ λέει ότι είναι διαθέσιμος από ευρωπαϊκή αποθήκη (αποστολή σε 1-2 εργάσιμες) προς $31,62+$5,40 μεταφορικά. Βάλε και $1.5 ασφάλιση και με $38,50 ή περίπου €34 είσαι άρχοντας σε περίπου 10-15 μέρες.

Αρκεί το "Ships within 1-2 business days" να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,7992.330.html

Παράθεση από: mankar72 στις Νοέμβριος 02, 2015, 16:45
Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε για την τιμή που θα πωλείται ο φορτιστής opus 3100.
Ευχαριστώ.

καλησπέρα σας ο Opus BT-C3100 v2.2 BLUE θα έρθει στα 63€ με το φπα. (μην ξεχνάτε το ekap20 )
με τιμή
eCig Hellas

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
κάποιος αξιόπιστος φορτιστής αυτοκινητου για μπαταρίες 18650?
είναι για το αφεντικό μου και θέλω κάτι καλο μην συμβεί τίποτα μέσα στο αμάξι και ψάχνω για δουλειά :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος interisti

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Patrasso
  • Inhale the future... exhale the past!
Μονο αυτός μου έρχεται στο μυαλό με ανταπτορα για το αυτοκίνητο

https://www.fasttech.com/products/0/10001638/1765203-nitecore-d2-2-slot-digital-battery-charger-w-lcd

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 143 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878181 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362762 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467517 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910813 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520486 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1626 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376207 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702356 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ