Δεν έχω πάρει μάτι να υπάρχει ανάλογο θέμα (εκτός κι αν έχω μεγάλη στραβωμάρα). Υπάρχει βέβαια το θέμα με τον Έψιλον της Νομπάκο, που είναι ουσιαστικά ο ίδιος, αλλά καλύτερα να ακριβολογούμε.
Τον πήρα, έτσι για δοκιμή ή αλλαγή (όπως θέλετε πείτε το), μαζί με τον Aspire ET-S που είχα «ερωτευθεί» με την πρώτη ματιά. Τελικά, ο CE5-S με κέρδισε, μπορώ να πω περισσότερο από τον Aspire ET-S.
Πέρα από την καλή παραγωγή ατμού και χτύπημα, μου έκανε αμέσως κλικ η πολύ καθαρή γεύση που αποδίδει. Θεωρώ ότι την αποδίδει καλύτερα από τον Aspire ET-S (όπως έχω την εντύπωση, δίνει και περισσότερο ατμό). Είχα την ευκαιρία να κάνω την σύγκριση με τις ίδιες αντιστάσεις, το ίδιο υγρό, στην ίδια μπαταρία και στα ίδια βολτ.
Είναι πιο ελαφρύς και πιο μακρύς από τον Aspire ET-S (ο οποίος όπως και να το κάνουμε δείχνει μια στιβαρή κατασκευή). Μου άρεσε ότι αλλάζει το επιστόμιο και γι' αυτό αντικατέστησα το υπάρχον με ένα ατσάλινο, για να δένει καλύτερα το πακέτο.
Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν η δεξαμενή είναι γυάλινη ή πλαστική (δεν μπορώ να το ξεχωρίσω).
Εδώ τον έχω πάνω σε μια Spinner 400άρα (μην σαν ξεγελάει η γωνία λήψης, είναι πιο κοντό από το ποτήρι).