Μια πρώτη γεύση απο τα Αμερικάνικης προέλευσης υγρά αναπλήρωσης Roar VaporRoar Vapor http://www.roarvapor.com/ (η επίσημη ιστοσελίδα)Liberty Flightshttp://www.liberty-flights.co.uk/ (Αγγλική ιστοσελίδα απο την οποία προμηθεύτικα εγω τα υγρά & υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και στην Ελλάδα)Πρόσφατα αποφάσισα να εξερευνήσω και την πιο φρουτένια πλευρά του ατμίσματος....και αφού δοκίμασα αρκετά γνωστά φρουτώδη υγρά με τοπ λατρεμένα το forest fruit απο HOL και το Malibu απο HALO..είπα να δοκιμάσω και τα συγκεκριμένα!Η εταιρεία φημίζεται αρκετά για τις έντονα φρουτένιες γεύσεις που δημιουργεί. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα που ανέφερα πιο πάνω.Είναι γενονός ότι α) Είναι ακριβά υγρά β) δεν είναι ευρέως διαθέσιμα...και πριν αρχίσετε να με "βαράτε" με ερωτήσεις τύπου "και τι μας νοιάζει εμάς ρε κοπελιά για υγρά που δεν είναι διαθέσιμα και κοστίζουν ένα σκασμό"....διότι υπολογίζετε και τα μεταφορικά...έχω να σας πω ότι μερικοί μπορεί να θέλουν να δοκιμάζουν υγρά και να προτιμούν να δίνουν λεφτά σε υγρά παρά στον υπόλοιπο εξοπλισμό άτμισης (μοντες, ατμο κλπ). Έτσι λοιπόν όπως μερικοί κάνετε αγορές απο εξωτερικό σε εξοπλισμό, μπορεί να υπάρχει και κόσμος που να θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο σε υγρό που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.Στο θέμα μας......Θα σας παρουσιάσω δύο υγρά αναπλήρωσης το Truth Serum (Ορός της αλήθειας) και το Blood & Ink (Aίμα και μελάνι ξέρω δε βγάζει νόημα η μετάφραση).Και τα δύο υγρά έρχονται σφραγισμένα σε πλαστικό σακουλάκι, με ''gewre κράκ'' (καπάκι κάνει κράκ και ανοίγει) child proof,προειδοποιητικές σημάνσεις και επιστόμιο σταγονόμετρο. Φέρουν την ετικέτα του reseller (στη προκειμένη περίπτωση liberty flights), ενώ δεν αναφέρουν ημ.λήξης. Και τα δύο υγρά είναι σε πλαστικά μπουκαλάκια των 10ml, έρχονται σε αναλογία 50PG/50VG,τα δικά μου είναι στα 6mg νικοτίνης.
Όλες οι δοκιμές έγιναν στον igo-s, αντίσταση 2ohm, στα 4-4.2V
Truth SerumΗ περιγραφή απο τη μαμά εταιρεία λέει για ένα μείγμα αχλαδιού καρύδας και κρέμας. Εγώ θα το χαρακτήριζα εξωτική πανδαισία. Θέλει αρκετό χρόνο για να ωριμάσει για να αποδόσει σωστά τα αρώματα του (10ήμερο). Η καρύδα υπερέχει ελάχιστα του αχλαδιού, ενώ ανα διαστήματα υπάρχουν και άλλες νότες φρούτων (ανανάς, μάνγκο). Επίσης υπάρχει μια πλούσια κρεμώδης επίγευση που αφενός δεν σκεπάζει τον φρουτώδη χαρακτήρα του υγρού, αφετέρου σου δημιουργεί ατμιστική πληρότητα. Στην εισποή καταλαβαίνεις περισσοτερο τα φρούτα ενώ στην εκπνοή την καρύδα και την κρέμα. Το άρωμα που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι μοναδικό και αρκετοί το πέρασαν και για τσιχλόφουσκα. Είναι λίγο ελαφρύ στο χτύπημα του, ίσως με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη να είναι καλύτερο, και η παραγωγή ατμού είναι αρκετά μεγάλη!
Blood & InkΗ επίσημη περιγραφή του υγρού μιλάει για μείγμα απο βατόμουρα (raspberry+blackberry) και κρέμα. Όντως είναι αυτό που λέει. Δεν χρειάστηκε ωρίμανση το υγρό, η γεύση του βατόμουρου είναι αρκετά καθαρή και ελάχιστα όξινη ενώ η παρουσία της κρέμας είναι έντονη/αισθητή και στην εισπνοή και στην εκπνοή. Παρόλο που σαν γεύση δε μου άφησε την αίσθηση του χημικού στοιχείου..διότι πραγματικά είναι σαν να τρώς την επικάλυψη απο γλυκό...υπάρχουν και στιγμές που είναι αρκετά λουλουδάτο...και είναι λίγο μπουχτιστικό για ολοήμερο υγρό. Όσον αφορά το χτύπημα του είναι πάρα πολύ καλό (τλχ για 6αρι που κάνω εγώ) και ο ατμός είναι ελάχιστα περισσότερος και πιο πυκνός απο το truth serum.
Συνολικά είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία και τα προτείνω ανεπιφύλακτα για τους ατμιστές που τους αρέσουν τέτοιου είδους υγρά