3η αγορά των εν λόγω υγρών.
Ξαναπαρήγγειλα το Gambit που μου άρεσε και πήρα για 1η φορά το Castle Long.
Το CL με την πρώτη τζούρα έδειξε την ποιότητά του. Είναι όντως ένα πάρα πολύ ωραίο υγρό, γλυκειά γεύση με άρωμα bourbon και ψητής καρύδας ( την τελευταία αν δεν ήξερα την περιγραφή θα έσπαζα το κεφάλι μου τί είναι), σε τραβάει μεν να τo ατμίζεις όλη την ημέρα, αλλά μάλλον η " σωστή" χρήση του είναι για κάποιες ώρες σ' αυτή.
Το Gambit επιβεβαίωσε το λόγο που τελείωσα το 1ο μπουκαλάκι. Πολύ γλυκό μεν αλλά πραγματικα μια " νοστιμιά" που σε κάνει να το επιθυμείς όταν δεν το ατμίζεις.
Επίσης δοκίμασα το Grandmaster μετά από ανταλλαγή μέσω του forum με το Blackfallen που με μπούχτισε: Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ποιοτικό μεν υγρό, αλλά έχω δοκιμάσει καλύτερα με ανάμειξη μπανάνας. Ίσως βέβαια να φταίει και το ότι το δοκιμάζω αραιωμένο με βάση κατά 50% γιατί ήταν 12άρι και έχω ρίξει την νικοτίνη στα 6mg.
Όλα τα κάνω σε εργοστασιακούς ατμοποιητές ( Kanger Aerotank και Eleaf GS Air, προφανώς σε καλύτερους ατμοποιητές ( π.χ. Kayfun) να έχουν άλλη γεύση, αλλά δεν θέλω να ξανασχοληθώ με φυτιλοαντιστάσεις