Τα υγρά "φωνάζουν" για την ποιότητά τους - αρέσουν δεν αρέσουν. Είναι μελετημένα με πολύ καλά υλικά και αυτό φαίνεται κατευθείαν με το 1ο άτμισμα.
Έχω ήδη πάρει τα εξής:
- Fifth Rank 12mg: Αυτό το υγρό μου έκανε κατευθείαν εντύπωση, σίγουρα κάτι αλκοολούχο, όξινο αλλά ισοροπημένο με πολλά αρώματα. Δεν είναι για συνεχή χρήση. Το πήρα πριν αρκετούς μήνες, έκανα πολύ λίγο, αλλά επειδή ο ουρανίσκος μου ζήταγε πιο ήπιες " γεύσεις" τότε το άφησα στην άκρη. Το ξανάπιασα αυτές τις μέρες και το ευχαριστήθηκα
- Gambit 6mg: Παρελήφθη μόλις προχθές: Είναι 100% γλυκό, πολύ ωραίο εθιστικό άρωμα σαν να βγήκε το γλυκό από το φούρνο, λίγο μπουχτιστικό για συνεχή χρήση, αλλά χρησιμοποιείται και σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον, έστω και με αραίωση.
- Black Flag Fallen 6mg: Επίσης μόλις παρελήφθη: Καφές with a huge twist

. Δεν ξέρω αν είναι η μαύρη τρούφα ή η σοκολάτα αλλά κάτι συμπληρώνει την αίσθηση του καφέ σε κάτι υπόγλυκο. Εξαιρετικά ισορροπημένο υγρό. Δεν είναι για όλα τα γούστα πάντως. Προσωπικά αν και οι πρώτες τζούρες με ενθουσίασαν αμέσως με μπούχτισε. Τελικά, αν και μ αρέσει πολύ ο καφές δεν έχω καταφέρει να βρω υγρό- καφέ που να μην με μπουχτίσει. Γούστα είναι αυτά.
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελίας σε νήμα