Βασικά από το e-tsigaro Κέρκυρας το παρέλαβα, το οποίο ψωνίζει από Vapeland.
@ChRis82
Δεν θα σταματήσω στιγμή να λέω ότι αυτά τα υγρά είναι ιδιαίτερα και ως έτσι πρέπει να μεταχειριζόμαστε. Το να τα ατμίζεις συνέχεια συντελεί στο να πάθεις κορεσμό. Έχω γνωρίσει άνθρωπο, ενθουσιασμενο με το Grandmaster σε σημείο εθισμού να λέει μια μέρα "πάρτε το, δεν θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου". Μετά από μια εβδομάδα, του πέρασε και άρχισε να το ατμίζει λιγότερο επιθετικά. Καταννοώ ότι είναι δύσκολο να έχεις μπροστά σου μία τριάδα η τετράδα πιόνια και να σε παρακαλάνε να τα παντρέψεις με τον ατμοποιητή σου, ματώνει η καρδιά σου ρε αδερφέ! Αλλά αυτή η πειθαρχία είναι που θα σε οδηγήσει στο να τα απολαύσεις όπως ο κατασκευαστής σκοπεύει!
Όσο για το BFF, έχω πει και σε προηγούμενα ποστ ότι εμένα μου πέφτει βαρύ και δεν το ατμίζω χωρίς αραίωση. Της τάξεως μάλιστα του 1:3 ή 1:4. Για το κατά πόσο θα έπρεπε να υπάρχει δοκιμαστήριο γι αυτό, επιφυλάσσομαι. Σε πολλούς έχει συμπεριφερθεί περίεργα αυτό το υγρό, μεταξύ αυτών και εγώ. Όταν δεν το ατμίζω, το θέλω. Όταν το ατμίζω, δεν το θέλω. Και τούμπαλιν! Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικισμό περί τιμής, αλλά έχω να πω ότι είναι μια περιορισμένη έκδοση. Μόλις τελειώσει, ίσως το δούμε ξανά του χρόνου. Ίδιο? Με προσθήκες? Με αφαιρέσεις? Ο χρόνος θα δείξει!
Περί πολιτικών εταιρειών, δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για να το κουβεντιάσουμε. Ένα παράδειγμα μόνο:
Πας σε μια κάβα και βλέπεις πίσω από ένα κλειδωμένο με συναγερμό τζάμι, οκτώ σεκιουριτάδες με οπλισμό ικανό να καταπνίξει το πρόβλημα στη Συρία, ένα μπουκάλι Macallan 64 ετών σε μπουκάλι από κρύσταλλο Lalique, το οποίο κοστολογείται στα $460,000. Όχι δεν τα ήξερα αυτά τα στοιχεία, τα βρήκα επιτόπου. Σκας με μισό μύριο στην κάβα και τους λες "δοκιμαστήριο, υπάρχει?". Δεν το βλέπω.
Τα Five Pawns, δεν προσφέρονται για συλλογή ως φυσικά αντικείμενα, αλλά ως συλλογή εμπειριών. Και αν καλούμαι να σκάσω €30-€40 κάθε φορά που η εταιρεία βγάζει ένα καινούριο υγρό για να το δοκιμάσω, πιστεύω ότι θα το κάνω μετά χαράς. Βέβαια, μιλάω εγώ που έχω ατμίσει τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Και πριν τα δύο Limited Edition υγρά, είχα δοκιμάσει όλα τα προηγούμενα. Τι να πω, αν αυτή είναι η "αποζημίωσή" μου για όλα τα τηγανόλαδα που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, τότε τα λεφτά πιάνουν τόπο.