Επιστρέφω να κάνω λίγο φασαρία στο συγκεκριμένο νήμα,πολύ ησυχία έπεσε.
Αν διαβάσει κανείς τα προηγούμενα μου πόστ,ξεκίνησα με 100/100 Castle Long και 10/100 Grandmaster.
Μετά απο σωστό στήσιμο στον καυφουν έχουν αλλάξει πάρα πολλά...
Τώρα είμαι στο 100/100 GrandMaster (έχω κάνει και ολοήμερο και το καραγουστάρω) και 70/100 Castle Long.
Για κάποιο λόγο το έχω μπουχτίσει το CL,δεν ξέρω,ενώ έχω ατμίσει το 70% απο το μπουκαλάκι.Παράλληλα έχω
μόλις τελειώσει ένα ολόκληρο Grandmaster.Περίεργη συμπεριφορά των υγρών ή του ουρανίσκου μου,δεν ξέρω.
Πατάω λίγο φρένο αν και έχω ήδη προμηθευτεί και το Reserve αλλά και ένα ακόμη GrandMaster και θα αφήσω
λίγο τον ουρανίσκο μου να ξεκουραστεί με κάτι Liqua και θα επανέλθω.
Κανείς άλλος τίποτα; Τελικά,τόση μεγάλη φασαρία για το BFF και τελικά τι έγινε; Διακοσμήσαμε το δοκιμαστήριο μας;
Να σημειώσω απλά πως τις πρώτες 1-2 μέρες το υγρό,ούτε να το μυρίσω τόσο έντονο που ήταν.Το άφησα ένα βράδυ
λίγο ανοιχτό το καπάκι και έστρωσε αρκετά μπορώ να πω.Βέβαια δεν θα τολμήσω να βάλω στον καυφούν μέσα εκτός
αν είμαι σπίτι,για να μπορώ να καθαρίσω αν βαρέσουν κόκκινα οι γευστικοί μου κάλικες

Ωστόσο το έχω Dripparei
το BFF με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.Πιο ξεκούραστες θα έλεγα μετά την "ωρίμανση" αν θέλετε και το ότι το άφησα ανοιχτό.