vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

657 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, kotsos75, Doubt, camber, Milarepa, Tem, I.P

Υγρά Five Pawns

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #720 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 16:27 »
Παρά τα όσα γράφονται και λέγονται ότι τα Five Pawns είναι ουσιαστικά μόνο για επισκευάσιμους , εγώ θα διαφωνήσω εν μέρει. Άποψή μου είναι ότι σε επισκευάσιμους μπορεί να κουράσουν πιο εύκολα λόγω πιο έντονης γεύσης. Το φαινόμενο μπορεί να είναι πιο έντονο στα 18άρια Five Pawns. Πολλές φορές σε μη επισκευάσιμους ατμοποιητές η απόλαυση μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε εκείνους τους εργοστασιακούς που γενικότερα δεν αποδίδουν καλά.

Αποσυνδεδεμένος g10rg0s

• **
  • 111
« Απάντηση #721 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 16:38 »
... και γιατι δεν ρωτατε τους ιδιους τους κατασκευαστες ... καπου δοκιμαζονται δεν μπορει ... εργοστασιακοι ειναι ? επισκευασιμοι ειναι ? ... τελος παντων σε καποιους ατμοποιητες θα δοκιμαζονται ... καποιοι θα παιζουν τον ρολο του δοκιμαστη και με κατι θα ατμιζουν ... δεν μπορει να βγαινουν ετσι στην αγορα σε τετοιες ποσοτητες και με τετοιες τιμες ... λεω και γω τωρα :)

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #722 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 16:49 »
Λοιπόν, θα σε πω την γνώμη μου.
Καταρχήν έχω 3 Five Pawns τα οποία είναι Black Flag Fallen/Grandmaster/Castle Long

Λοιπόν,
1. Black Flag Fallen
Δεν κάθεται καθόλου ωραία στον Kayfun όμως στον Atlantis είμαι τρομερό.

2.Grandmaster
Αν και όταν το δοκίμασα τρελάθηκα τώρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν μου αρέσει το εχω κάνει μίξη γιατί δεν με έκατσε ωραία  δε ξέρω γιατί σε άλλους που το δοκίμασα είχα πάθει πλάκα δεν ξέρω.

3.Catle Long
Είναι τέλειο είναι το κάτι άλλο και στους δυο ατμόποιητες είναι τέλειο.

Το θέμα είναι ότι δεν κάθεται καλά σε απλούς ατμόποιητες πχ σε dripper δεν με τρέλανε κανένα δεν ξέρω γιατί.
Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και επίσης όταν πλένω τα δόντια μου οι γεύσεις είναι τέλειες πάρτε το και έτσι..
Κάτι ακόμη μιας που έφαγα χθες lacta και ατμιζα castle long ε δεν υπάρχει η ανάμιξη σοκολάτας castle long

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #723 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 17:54 »
Εχω δοκιμασει μονο το castle long στον ego one, που μου προσφερε ενα γεμισμα το μαγαζι που τον αγορασα, και σε εναν επισκευασιμο στο ιδιο μαγαζι

Στον ego one δεν ειχε την ιδια αναλυση που ειχε στον επισκευασιμο αλλα παρολα αυτα ηταν απο τα καλυτερα υγρα που εχω δοκιμασει

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #724 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 19:12 »
Πρώτη εντύπωση με το Gambit στον kayfun,μέτρια.Όπως έχω μάθει,το άφησα στην άκρη
σκεπτόμενος πως θα το δοκιμάσω ξανά όταν είμαι χαλαρός (ήμουν δουλειά,μπουκωμένος
απο κρύωμα και άυπνος).

Μετά απο μερικές μέρες,έστησα νέα αντίσταση 1,8Ω NR-R-NR στον The Dripper Pro,κάποια
στιγμή είδα ότι το μπουκαλάκι είχε φτάσει στην μέση  :)) .Έχω πατήσει φρένο εδώ και 1-2
μέρες γιατί τελικά στο Dripping τα ml φεύγουν αέρας.Βέβαια πρώτη φορά έκανα τόσο dripping
μιας και είμαι φανατικός του KFL+.

Οπότε Gambit +1 στην συλλογή.

Αποσυνδεδεμένος loniscup

• *
  • 56
« Απάντηση #725 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 20:54 »
πρώτη φορά που το δοκίμασα,το Grandmaster,ήταν στο μαγαζί απ΄όπου καιτο αγόρασα, σε apollo πάνω σε provari.Δε ξέρω watt και Volt που το είχε το παιδί αλλά έπαθα πλάκα.
Το πήρα και το βάζω στον kfl+ και δεν γινόταν  :-\ Το αφήνω στην άκρη,το ξαναβάζω μετά από καμία βδομάδα......με τίποτα.μου έβγαζε πολύ εντονα το φυστικοβούτυρο.Το χαρίζω στον
κουνιάδο μου.σε μία από τις επισκέψεις μου στο ίδιο μαγαζί,το παιδί που το έχει μου δίνει να δοκιμάσω το ego-one και τον ρωτάω τι υγράρα είναι αυτό που έχεις μέσα; μου λέει..Grandmaster :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #726 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 22:43 »
Αν και χρησιμοποιω πλεον σχεδον αποκλειστικα ντριπερς, το castle long το εχω ανετα για ολοημερο και σε ντριπερ και στον kfl+ (μεχρι που τον κατασχεσε για δικη της χρηση η συζυγος)  :laugh1:
Το grandmaster μια μου αρεσει μια με μπουκωνει πολυ, δεν εχω αποφασισει.
Το gambit χαλαρα θα το εκανα ολοημερο, απλα εχει πολυ απαλη γευση και χανεται μετα απο μερικα ml οποτε δεν το εχω για πιπιλα.
Ντιπαρω και σε καραμικο και χωρις, στο κεραμικο εχω φυσικα πιο εντονες γευσεις και περισσοτερο τονισμενη τη γλυκαδα των υγρων.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #727 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 14:46 »
Την τελευταία εβδομάδα αποφάσισα να πάρω για δοκιμή ένα cisco 306 lr καθώς διάβασα στο αντίστοιχο νήμα καλά λόγια. Δοκίμασα λοιπόν διάφορα υγρά five pawns σε αυτόν με απίστευτα καλά αποτελέσματα για ατμοποιητή των 13€.
Εκεί όμως που έδωσε ρέστα, ήταν στο gambit. Ξεπέρασε κατά πολύ και τον dripper pro, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Θα πάρω κιλά με τόση μηλόπιτα :)

Άλλη μία αποκάλυψη ήταν το black flag fallen (μου έφερε φίλος συνατμιστής να δοκιμάσω, ευχαριστώ Ηλία).
Ξεκαπάκωσα το μπουκαλάκι και η πρώτη μυρωδιά που μου ήρθε ήταν "ΩΧ δεν θα μου αρέσει καθόλου".
Ποτέ όμως δεν στέκομαι στην πρώτη εντύπωση και έτσι έσταξα στον cisco και τράβηξα τζούρα.
Αν και ήταν αραιωμένο κατά 30%, η γεύση ήταν πολύ έντονη και δεν μου πολυάρεσε. Είχε και μιά "λαδίλα" από την τρούφα μάλλον, τι να πω, ψιλοχάλια μου φάνηκε.
Συνέχισα όμως να στάζω και όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο καλά μου καθόταν το όλο σκηνικό, και πλέον σήμερα μετά από 1 ημέρα δοκιμών κατάληξα ότι είναι πάρα πολύ του γούστου μου (γ@μ% την καταδίκη μου να μου αρέσουν τα ακριβά και απλησίαστα για μένα, που θα βρω τώρα συνταγή για κλώνο και σιγά μην τον πετύχω να μοιάζει έστω και 50%).
Η αραίωση πάντως είναι must, έχει πολύ έντονη γεύση που δεν χάνεται ακόμα και αραιωμένο.
Κλείνοντας να συμπληρώσω ότι μάλλον είχε δίκιο η fp που έλεγε ότι απαιτείται να ατμίσεις αρκετά ml για να καταλήξεις αν σου αρέσει το black flag και να τονίσω ότι δεν αυθυποβάλλομαι για να ατμίσω κάτι που δεν μου αρέσει επειδή είναι five pawns, σε όλα τα υγρά δίνω 3-4 ευκαιρίες και τα ατμίζω για μερικά ml ακόμα και όταν τα σιχαίνομαι.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2015, 15:03 από thenetpoet »

Συνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
« Απάντηση #728 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 23:13 »
Παιδιά το Castle long το έχει δοκιμάσει κανείς σε ναυτίλο; Αξίζει ή να μην το επιχειρήσω;  :)

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #729 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 23:48 »
Ναι, γιατί να μη το δοκιμάσεις ? Κορυφαίο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #730 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 23:54 »
Θεμη καλησπερα :) Δεν ξερω για το Castle Long με ναυτιλο αλλα ξερω για το Grandmaster με ναυτιλο απο προσωπικη εμπειρια..Ισως του ναυτιλου δεν του ταιριαζουν τα Five Pawns...Σιγουρα δεν του ταιριαζει το Grandmaster παντως :nope:

Συνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
« Απάντηση #731 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 00:07 »
οκ ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω μια απόπειρα να διαπιστώσω!!  :)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #732 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 00:11 »
Επειδη τα υγρα Five Pawns ειναι πανακριβα (28-29 ευρω το 30ml μπουκαλακι αν δεν κανω λαθος) αν μπορεις πριν κανεις αγορα,να το δοκιμασεις το Castle Long με καποιο τροπο σε καταστημα που το εχει :yes: Και ακομα καλυτερα να το δοκιμασεις με τον δικο σου ατμοποιητη αν αυτο ειναι δυνατο :yes:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #733 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 00:18 »
Θεωρώ το Ναυτίλο από τους κορυφαίους εργοστασιακούς. Το Grandmaster και το Tribecca που εχω δοκιμάσει εκεί αποδίδονται μια χαρά.

Μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα κατά τη γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #734 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 00:23 »
Εννοειτε Τρυφωνα οτι θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι απο τους κορυφαιους εργοστασιακους ο ναυτιλος ;) Αλλα ειναι και θεμα γουστων..Εμενα οπως εχω ξαναπει με ξενερωσε το Grandmaster στον ναυτιλο αλλα και σε ενα δυο αλλους ατμο οπως τον BDC της Aspire πχ...Νομιζω το ιδανικο ειναι αυτο που ειπα παραπανω..Επειδη ειναι ακριβα υγρα αν μπορουμε πριν κανουμε την αγορα,να τα δοκιμαζουμε πρωτα με τον δικο μας ατμοποιητη σε καποιο καταστημα που τα εχουν και αν μας αρεσουν τοτε καλως..Αν οχι τοτε παμε για αλλα :) 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375018 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328325 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F