vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

627 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, ΨΗΛΟΣ, trollga, nikpepa, manoslykos, Buliwyf

Υγρά Five Pawns

Αποσυνδεδεμένος gnkgr

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #2490 στις: Απριλίου 22, 2017, 21:08 »
Ευτυχώς που είχα κάνει μια καβάτζα η οποία βέβαια φτάνει στο τέλος της....... Αλλά...... βρήκα  μία πηγή απευθείας από Αμερική και μου έρχονται την επόμενη εβδομάδα 8 30μελα και θα την βγάλω κάνα 4 μήνες ακόμα.......
Μετά έχει ο θεός.......

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #2491 στις: Απριλίου 22, 2017, 22:13 »
Γιατι θα αλλαξει κατι?
Εννοω τα "χαλια" υγρα να ειναι μονο τα 10μελα tpd ή ολα τα fp απο εδω και περα?...
:confused1:

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #2492 στις: Απριλίου 22, 2017, 22:33 »
Νομιζω εχει δικιο ο Ntinlanden εφοσον και αυτα που ειναι απο το Αμερικα εαν αναφερει πανω ο κυλινδρος Singature και οχι Mixology τοτε δεν νομιζω να ειναι ιδιο γευστικα.

Και αν πτωχικο το βρεις,η FP δεν σε γελασε.

Ετσι σοφος που εγινες με τοση πειρα στους γευστικους σου καλυκες,

ηδη θα το καταλαβες διακετυλιο τι σημαινει  :))

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #2493 στις: Απριλίου 22, 2017, 22:56 »
Καβάφειο άτμισμα! :laugh1:

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #2494 στις: Απριλίου 22, 2017, 23:14 »
Ωραία ρε παιδιά, η εταιρία καμιά επίσημη απάντηση γι αυτή την αλλαγή στο caslte long έχει? Η Alien Vision τουλάχιστον όταν αναγκάστηκε να βγάλει κάποια στοιχεία απ το boba’s  bounty τουλάχιστον του άλλαξε το όνομα, εδώ γιατί συνεχίζει με το ίδιο? Δεν είναι λίγο κοροϊδία όλο αυτό?

Στο site τους συνεχίζουν να πουλάνε 30ml και 60ml αλλά απίθανο και να παραγγέλναμε απ ευθείας να έφταναν στα χέρια μας..τουλάχιστον να ξέραμε αν έχουν και αυτά διαφορά. Και πριν προλάβετε να μου πείτε ότι θα είναι τα ίδια, μου χει τύχει σε άλλο υγρό, μπουκάλι μεγαλύτερης χωρητικότητας να είναι χειρότερο από μπουκάλι 10ml. Επίσης το ατού της fp ήταν η λεπτομέρεια στην ποιότητα, δεν έχουν φτάσει τα παράπονα στ αυτιά τους ώστε να κάνουν κάτι ή έστω να βγάλουν μια ανακοίνωση?
H Five Pawns δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή. Έχοντας μάλιστα αφαιρέσει τα reviews από την ιστοσελίδα της δεν μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να καταλάβει κάτι. Δεν έχει συμβεί το ίδιο με άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα αναφέρω την Johnson Creek. Υπήρχε και ανακοίνωση αλλά και ενεργοποιημένα αρνητικά σχόλια χρηστών ώστε να γνωρίζει ο αγοραστής ότι το νέο υγρό με το ίδιο όνομα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχει βέβαια και η σελίδα στο facebook αλλά ούτε και εκεί υπάρχουν σχετικά σχόλια. Το μόνο που διάβασα είναι το πόσο καλά είναι τα υγρά.....Και τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα ήταν καλό να υποβληθεί εκεί ένα ερώτημα. Εκτός βέβαια αν απαγορεύονται τέτοιου είδους σχόλια. Υπάρχει φυσικά πάντα το ενδεχόμενο κάποιοι να ατμίζουν το υγρό και να αυθυποβάλλονται στην ιδέα ότι αυτό που ατμίζουν παραμένει το ίδιο. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δεί αντίστοιχες αναφορές σε διαδικτυακούς τόπους συζητήσεων του εξωτερικού.....ή μπορεί να έχω δεί ελάχιστες. Και οι περισσότερες από αυτές ήταν από το καλοκαίρι του 2015 όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα με την ανίχνευση ποσοτήτων διακετυλίου στα υγρά της Five Pawns.  Εκτός αν είμαστε οι μοναδικοί που καταλάβαμε ή ανακαλύψαμε την αλλαγή. Υπάρχει επίσης πάντα η πιθανότητα οι εκάστοτε νέοι χρήστες να μην έχουν δοκιμάσει το παλαιό υγρό. Αυτοί επομένως δεν έχουν να αναφέρουν κάτι.
Λίγο άσχετο επίσης αλλά βλέπω έξυπνες ιδέες-προτάσεις για το τι μπορεί να κάνει κανείς με τις συσκευασίες των Five Pawns. Με τις TPD συσκευασίες των 10 ml το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.......Happy Earth Day!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2017, 23:48 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος apellis

• *
  • 53
« Απάντηση #2495 στις: Απριλίου 22, 2017, 23:53 »
Σε websites και forums του εξωτερικού δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη σχόλια για τις αλλαγές των υγρών, όπως π.χ. του Castle long,  επειδή στις χώρες αυτές κυκλοφορούν ακόμη τα 30ml από τις παλιές παρτίδες. Στην Αγγλία για παράδειγμα τα 10ml θα αρχίσουν να κυκλοφορούν σε μια βδομάδα περίπου, μετά την 1η Μαίου και φυσικά ακόμη πωλούνται τα παλιά 30ml.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2017, 00:01 από apellis »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #2496 στις: Απριλίου 23, 2017, 00:15 »
Αυτό ισχύει φυσικά , αλλά ακόμα και ανάμεσα στις παρτίδες της σειράς Insignia υπήρχαν μεγάλες....ίσως  και χαοτικές διαφορές. 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #2497 στις: Απριλίου 23, 2017, 13:31 »
Χτες λοιπόν, δοκίμασα και εγώ το μετά TPD Castle Long. Σπασμένο με 30% βάση, αρκετά λιγότερη από όση χρησιμοποιούσα με το παλιό.

Εντελώς συνοπτικά, όχι Castle Long, ούτε "απ'έξω από το κάστρο" long δεν είναι.

Μία ξινίλα, που μοιάζει με αυτή της εσωτερικής φλούδας φιστικιού (αραχίδας), κάτι σε κακοψημένο ξηρό καρπό και κάτι που μάλλον είναι εκείνες οι "τρίχες" που έχει μια καρύδα στο εξωτερικό της.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατεβάσω την κριτική που είχα κάνει από το blog μου γιατί αν τη διαβάσει κάποιος και δεν κάνει τη σύνδεση των εποχών, μάλλον θα με περάσει για για κάποιον που έχει πάρει LSD...

Αποσυνδεδεμένος apellis

• *
  • 53
« Απάντηση #2498 στις: Απριλίου 23, 2017, 14:25 »
Κατά την προσωπική μου άποψη, η κριτική σου θα έπρεπε να μείνει και στο μέλλον, για να μπορούν κάποιοι νεώτεροι να διαβάζουν τι παρήγε η εταιρία παλιότερα, γιατί το συγκεκριμένο υγρό έχει πραγματικά γράψει ιστορία, ειδικά η σειρά Mixology και να κάνεις μια παραπομπή ότι τώρα το Castle long είναι ένα διαφορετικό υγρό εντελώς.

Αποσυνδεδεμένος Dr.Feelgood

• **
  • 141
  • Μικρός Τυμπανιστής
« Απάντηση #2499 στις: Απριλίου 23, 2017, 16:09 »
Ως κυνηγός της γεύσης, διαβάζοντας τα σχόλια σας φίλοι λυπάμαι και εγώ που δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την ναυαρχίδα της εταιρείας τους ως μη ατμιστής τότε. Αν η διαπίστωση που κάνατε πάντως είναι γενικότερη (δηλαδή έχει γίνει μνεία και σε άλλα ξένα forum κ.λ.π.) τότε μιλάμε ότι η εταιρεία έχει πάρει την κάτω βόλτα και δε σέβεται τους πελάτες της πουλώντας ουσιαστικά μόνον το σήμα και την ομολογουμένως ψαγμένη διαφήμιση σε τιμή απλησίαστη για έναν μέσο ατμιστή.
Προσωπικά και κόντρα στους καιρούς θα ήθελα άλλα, πιο "νεοφιλελέ" πράγματα, φερ' ειπείν το λανσάρισμα diacetyl και diacetyl free εκδόσεων των υγρών με δυνατότητα επιλογής από τον καταναλωτή. Αφού όμως μας θεωρούν πρόβατα, ας ατμίζουμε όλοι μαζί low profile υγρά και ας συνεχίσω να κάνω και εγώ τα όνειρα θερινής νυχτός μου παρέα με τους κρατικούς παρεμβατισμούς και την TPD μου.
Στου μαντρί αδέρφια, στου μαντρί και off topic τέλος για μένα.

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #2500 στις: Απριλίου 23, 2017, 18:50 »
Bonus ερωτηση τωρα, τα 60μελα που εβγαλε τελευταια και ιδιος αυτα τα 60μελα 3mg castle long που ειχαν φερει και εδω Ελλαδα ειναι ιδιο με τα καινουρια 10μελα tpd?
Εχω ενα τετοιο (60μελο) το εκανα 6mg αλλα δεν εχω τολμησει να το βαλω ακομα..
Να ξερω τι να περιμενω..

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #2501 στις: Απριλίου 26, 2017, 10:41 »
Kανονικά είναι τα ίδια αλλά με τόσες διακυμάνσεις μεταξύ παρτίδων του ίδιου υγρού δεν είναι τίποτα βέβαιο.......
Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι στην ελληνική αγορά δεν φέρνουν πλέον Five Pawns με περιεκτικότητα 18mg/ml. Είναι που είναι χάλια οι νέες σειρές, σταμάτησαν και τα 18άρια που επιδέχονταν έστω και μια μικρή αραίωση :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #2502 στις: Απριλίου 26, 2017, 19:12 »
Καλησπέρα, από τις 16/3 βρίσκομαι στη Καλιφόρνια για αναζήτηση νέας καριέρας στα γεράματα.....
Σε τρείς μεγάλες πόλεις που έχω επισκεφτεί ( Σαν Φρανσ. Σακραμέντο και Φρέσνο) και σε όσα ατμομαγαζιά έχω πάει, κανένας δε γνωρίζει την FP!!!! Και ένα που έφερνε κάποιες γεύσεις, είπε ότι σταμάτησε και δε θα ξαναφέρει...
Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #2503 στις: Απριλίου 26, 2017, 19:45 »
Aν συνεχίσουν έτσι θα σταματήσουν να τα φέρνουν και εδώ. Ανέφερα παραπάνω ότι έχουν ήδη σταματήσει να φέρνουν τα 18άρια. Και σε σχετική ερώτησή μου η απάντηση ήταν δεν θα ξαναφέρουν τη συγκεκριμένη περιεκτικότητα νικοτίνης. Παρήγγειλα κάποια τελευταία 18άρια της σειράς Insignia.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2017, 19:51 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #2504 στις: Απριλίου 26, 2017, 21:24 »
Ρε παιδιά, εδώ η vapeland που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος από πέρσι έχει γεμίσει με 100 άλλες μάρκες υγρών ενώ πριν δεν είχε ούτε το 1/3 στη γκάμα της.
Όσο πούλαγε η FP λόγω αδιαμφισβήτητης γεύσης τα προμόταρε, τώρα σπρώχνει μέχρι και τις τραγικές αποτυχίες του εξωτερικού (naked fish) που ξεστοκάρονται ως "γκουρμέ" σε τριτοκοσμικές αγορές σαν τη δική μας λόγω τεράστιου περιθωρίου κέρδους των καταστημάτων.
Ταφόπλακα μπήκε πλέον στην FP. Τουλάχιστον σώθηκε το πορτοφόλι μας :)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2017, 21:30 από thenetpoet »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F