Οτι γραφει κι ο τιτλος...
Θα θελα τα φωτα και την γνωμη σας .
Εχω εναν Iclear 30s απο τον οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημενος ομως επειδη ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο θα θελα να ρωτησω αυτους που εχουν δοκιμασει και τους 2 , αν αξιζει να αγορασω τον Nautilo.
Πληροφοριακα ατμιζω στα 8 με 12 Watt (αναλογως ωρας κι ορεξης) με ατμιστικη βαση 50/50 χωρις αρωμα περιπου 5 -7 ml την ημερα.
Πριν ειχα εναν mini protank 3 αλλα δεν μου αρεσει καθολου τελικα η αισθηση που αφηνει.
Επισης να πω οτι o Iclear 30s με αντισταση 1,5 Ω μου βγαζει 5 μερες ενω με αντισταη 1,8 Ω μου βγαζει 12 με 15 μερες.
Αν και θα ηθελα να ειναι καπου μονο του για ευκολοτερη αναζητηση εφοσον οι διαχειριστες θεωρησαν οτι πρεπει να μπει εδω , θα απαντησω σε αυτο το νημα. Κανω παραθεση του αρχικου για να φαινεται το ατμιστικο προφιλ μου.
Λοιπον αγορασα τον mini Nautilo κι εχω και τον Iclear 30s. Με το ιδιο υγρο στις ιδιες συσκευες:
1.
Nτουμανι Ελαφρως καλυτερος ο Ιclear.
2.
Χτυπημα Ελαφρως καλυτερος ο Nautilos
3.
Πιο κοντινη τζουρα στη προσωμοιωση τσιγαρου Πολυ ανωτερος ο Iclear.
(Στον Nautilo οι τρυπες του αερα μοιαζουν να ειναι ειτε λιγο πιο "σφιχτες" ειτε λιγο πιο "αερατες" απο οτι θα θελα.)
4.
Γεμισμα τανκ Και παλι πολυ ανωτερος ο Iclear , γεμιζει απο πανω χωρις καν να χρειαζεται να το ξεβιδωσεις απο τη συσκευη.
( Ο nautilos περα απο το οτι γεμιζει απο κατω , ειναι και πολυ σφιχτος στο βιδωμα με αποτελεσμα να λερωνεσαι λιγακι και να χρειαζεσαι χαρτοπετσετα καθε φορα που γεμιζεις)
5.
Καταναλωση υγρου Ο Nautilos ειναι ελαφρως οικονομικοτερος.
6.
Ισχυς που δουλευει καλυτερα Ξερω οτι ειναι υποκειμενικο απλα βαζοντας σαν σημειο αναφορας τη δικια μου ευχαριστηση, ατμiζω με 8,6 W με τον Iclear ενω για να παρω την ιδια αισθηση απο τον Nautilo επρεπε να ανεβω στα 10 W.
7.
Drip Tip Βιδωτο στον Iclear , κουμπωτο στον Nautilo.
8.
Τιμη 15 me 20 ευρω o Iclear , κοντα στα 30 ο Nautilos.
Συμπερασματικα (παντα σε προσωπικη μου αποψη ) :
Εδωσα τον Nautilo σε ενα φιλο και ξαναγεμισα τον Iclear