+1 κι απο μένα για τον Ναυτίλο. Ατμίζω αποκλειστικά με bottom coil ατμοποιητές και ο Ναυτίλος είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Πάρα πολύ καλή γεύση, απίστευτο ντουμάνι, μηδέν διαρροές (κάτι που δεν μπορείς να το πεις για τους περισσότερους clearomizers με κατω την αντίσταση), μηδέν μπουρμπουλήθρα (μια - δυο φορές που πήγε να κάνει απλά αλλάζεις τρύπα για την εισαγωγή αέρα και τέλος). Είναι από γυαλί και ατσάλι, είναι στιβαρή κατασκευή, χωράει 5ml οπότε γεμιζεις μια φορά την ημέρα και είσαι έτοιμος.
Το μόνο αρνητικό φυσικά είναι η τιμή, αλλά αφού δουλεύει σωστά, δεν είναι θέμα κατά την άποψη μου. Μετά την απογοήτευση που έφαγα με τους αρχικούς aspire bdc, οι οποίοι με ταλαιπώρησαν με διαρροές και μπουρμουλήθρα, ο Ναυτίλος με έκανε να ξανααρχίζω να απολαμβάνω το άτμισμα. Χώρια το οτι κάνεις τρελή οικονομία στο χαρτί κουζίνας μιας και δεν έχει διαρροές

. Θέλει πάντως μεγάλη προσοχή, γιατί άν φάει πτώση είναι σχεδόν σίγουρο πως το τζαμάκι θα σπάσει. Οπότε δεν συνίσταται σε αδέξιους και τρυπιοχέρηδες

.
Όσον αναφορά την σιλικόνη που στεγανωποιεί την βάση του γυάλινου δοχείου, σε μένα τουλάχιστον δεν αλλοιώνει την γεύση του υγρού με πλαστικίλα.
Τέλος τώρα όσον αφορά την εμφάνιση του, οκ αυτά είναι γούστα. Προσωπικά εμένα μου αρέσει, αλλα περι ορέξεως....