Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers  (Αναγνώστηκε 274880 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • Φύλο: Άντρας
    • www.imeros-shop.gr
Απ: Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers
« Απάντηση #1245 στις: Μαρ 19, 2018, 22:47 »
Βέβαια,τρομερός για την εποχή του. Ακόμα και τώρα εγώ έχω 3-4, ετοιμοπόλεμους. Βέβαια συρτάρι είναι χρόνια τώρα,αλλά είναι έτοιμοι,με spares, με αντιστάσεις,με τα όλα τους. Πρέπει να,'χουν περάσει καμμιά δεκαριά- δεκαπέντε e go one  από τα χέρια μου γιατί ήταν το all day vape μου για πάνω από 2   μισυ χρόνια. Πρέπει να θελα καμμιά δεκαριά- το χρόνο. Ο άτμο είναι σκύλος,εγώ τον είχα του κλώτσου και του μπάτσου.
Και της ovale καλός, και της joyetech. Ακόμα και σήμερα μπορεί να τον προσέξεις στα χέρια κάποιου, και τα περισσότερα ιντερνετομάγαζα δέν τόν έχουμε σε τίποτα ιδιαίτερα χαμηλές τιμές δεδομένης της παλαιότητας του.

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος steft

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1246 στις: Απρ 14, 2018, 15:45 »
Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να πλυνω τον ατμοποιητη στο πλυντήριο πιάτων ή θα έχω κάποιο προβλημα ;

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • perception is reality
« Απάντηση #1247 στις: Απρ 14, 2018, 16:05 »
Οι ταμπλέτες των πλυντηρίων πιάτων δεν είναι κατάλληλες για τα orings. Τα βγάζεις πρώτα όλα, αν γίνεται. Αν όχι, δεν τον βάζεις στο πλυντήριο. Εκτός αυτού, στους περισσότερους άτμο υπάρχει συνήθως "κρυμμένο" λαστιχένιο μονωτικό στον 510 πόλο. Οπότε, αν τον βάζεις κάθε τόσο στο πλυντήριο, κάποια στιγμή θα ξεραθεί το λάστιχο και θα έχεις διαρροές από τον πόλο του άτμο μέσα στον πόλο του μοντ.

Αποσυνδεδεμένος steft

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1248 στις: Απρ 14, 2018, 16:47 »
Αυτό με τα o-rings το φαντάστηκα και εγώ, οπότε ο Κ3 δεν μπαίνει εφόσον έχει λάστιχα που δεν λύνονται. Να δω πως θα βγάλω την μυρωδιά που κόλλησε από υγρο που είχα μέσα. Ο doggy όμως δεν θα εχει θέμα χωρίς τα λαστιχα.

Αποσυνδεδεμένος dazed

• All work and no play...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • ... makes Jack a dull boy
« Απάντηση #1249 στις: Απρ 14, 2018, 17:12 »
Εγώ βάζω λίγο απορρυπαντικό πιάτων με λίγο ζεστό νερό σε ένα μπολ και προσθέτω λίγο ξύδι. Σε μια ώρα(και λιγότερο), ο ατμοποιητής έχει καθαρίσει. Μυρωδιά υγρού δεν υπάρχει.
Για να καθαρίσω δύσκολα σημεία, χρησιμοποιώ μπατονετα με λίγο οινόπνευμα πριν το πλύσιμο. 

Αποσυνδεδεμένος pakitis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καλαμάτα
Αλλαγή αντίστασης.
« Απάντηση #1250 στις: Απρ 27, 2018, 20:12 »
Κάθε πότε αλλάζετε αντίσταση;

Αποσυνδεδεμένος Π. Σκουλουδάκης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα - Καλαμάκι
Απ: Αλλαγή αντίστασης.
« Απάντηση #1251 στις: Απρ 27, 2018, 20:17 »
Σε εργοσστασιακό έχω ξεχάσει, μάλλον -τι μάλλον σίγουρα- παίζει ρόλο:
Τα watt, το υγρό και φυσικά τα ml.
Όποτε αισθάνεσαι υποτονική γεύση ή ατμό είναι μια καλή αρχή.

Σε επισκευάσιμο, αν είναι από αυτές που στρίβω εγώ, κάθε βδομάδα σίγουρα. 
Αν είναι χειροποίητη, μπορεί να πάει και 3μηνο, με την ανάλογη περιποίηση φυσικά.

Βαμβάκι, 2 φορές την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης94

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1252 στις: Απρ 27, 2018, 20:18 »
Καθε μερα η μερα παρα μερα βαμβακι(εξαρταται το υγρο και ποσα τανκακια θα κανω) και συρμα λιγοτερο συχνα. Ατμισμα σε unfollow calix και παρομοιους ατμο.

Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pakitis

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1253 στις: Απρ 27, 2018, 20:37 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βάζω εργοστασιακές αντιστάσεις για την ώρα.

Αποσυνδεδεμένος lounik

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #1254 στις: Απρ 27, 2018, 20:56 »
Εάν πεις και ποιον ατμο έχεις και τι αντιστάσεις βάζεις μπορεί να σου απαντήσει κανείς εμπειρικά πόσο τραβάνε.

Σε έναν που συντηρώ για την γυναίκα μου επειδή δεν μπορώ να ξέρω τη χρήση κάνει, μηδενίζω τον counter σε κάθε αλλαγή και ανοίγω την αντίσταση για να τσεκάρω το βαμβάκι εάν άντεχε λίγο ακόμα ή θα έπρεπε να έχει ήδη αλλαχτεί.

Μέχρι στιγμής μια φορά μόνο παραπονέθηκε για καμένο και αυτό ήταν πολύ πριν της ώρας του (αστοχία αντίστασης)

Αποσυνδεδεμένος pakitis

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1255 στις: Απρ 27, 2018, 21:04 »
Authentic Eleaf EC Coil Head for Melo Ijust 2 Aspire Atlantis Aspire Triton
0.3 Ohm

Το υγρό που κάνω αυτόν τον καιρό είναι το SnV Τέντυ μπόυς. ;)

Αποσυνδεδεμένος galandar

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1256 στις: Μαΐ 14, 2018, 13:05 »
Υπάρχει περίπτωση από ατμοποιητή σε ατμοποιητή να αλλάζει η γεύση ενός υγρού; Έχω τον NRG tank της Vaporesso. Όποιο υγρό κι αν έβαλα μου βγάζει μια απαίσια γεύση. Έχω αλλάξει και 3 κεφαλές (2 κεραμικές 0.5Ω και μία GT2 0,4Ω). Δοκίμασα 3 διαφορετικά υγρά (Nobacco #2, American Stars R2Y2, After8 Creamy Strawberry Pancakes, τα οποία τα έχω δοκιμάσει σε ατμομάγαζο πριν τα πάρω-βέβαια δεν πήρα και τόση γεύση από τον εξοπλισμό τους εκει, αλλά όχι πάντως αυτή την ξινίλα) και σε διαφορετικά Watt. Μου βγάζει πολύ χάλια γεύση κάτι σαν ξινίλα - χημικίλα. Πραγματικά αναπόλησα το κ/τ.
Υπάρχει περίπτωση να είναι ο ατμοποιητής;; Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν "μαϊμού" κεφαλή (από τις επιπλέον που πήρα).

Έχει κάποιος εμπειρία να μου πει;;

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #1257 στις: Μαΐ 14, 2018, 13:09 »
Σίγουρα επηρεάζεται η γεύση από τον ατμοποιητή.

Θα σου έλεγα πρώτα απ' όλα να δοκιμάσεις μήπως ο ατμοποιητής έχει μπίχλα να την καθαρίσεις. 

Οι κεφαλές οι κεραμικές της Vaporesso είναι μια χαρά. Είχα παλιά έναν που τις έπαιρνε και είχαν καλή γευσούλα, οπότε τις θεωρώ οκ, εφόσον δεν έχει ελλατωματικές.

Τα υγρά δεν τα ξέρω, μήπως έχουν αυτά την "χημικίλα";

Αποσυνδεδεμένος galandar

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1258 στις: Μαΐ 14, 2018, 13:24 »
Ζήτημα να κανε 15ml o ατμοποιητής. και όποτε άλλαζα κεφαλή τον καθάριζα κιόλας. Λες να φταίει που χρησιμοποίησα κρεμοσάπουνο και όχι καθαριστικό πιάτων;; Αλλά ξέπλενα καλά και καθάριζα και με χαρτί κουζίνας.

Τα πρώτα υγρά που έκανα ήταν όλα καλά!  Τι να πω, δεν ξέρω!

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #1259 στις: Μαΐ 14, 2018, 13:35 »
Αν δεν ξέβγαλες καλά μπορεί να οφείλεται και εκεί. Εγώ τους ατμοποιητές μου τους καθαρίζω με σκέτο χλιαρό νεράκι βρύσης και ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1478 391006 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:14
από Antiprosopos
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2171 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375376 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260131 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721523 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264052 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683177 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 726 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1419 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22391 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889752 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.