Γεια σας.
Έχω για ατμοποιητή τον ijust2 της eleaf και για mod το istick pico.
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει πως μένει στο στόμα μου πολύ λίγο υγρό κάθε φορά που ατμίζω, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να νιώθω πονοκέφαλο. Και αυτό συμβαίνει με όλες τις αντιστάσεις που βάζω. Δηλαδή ακόμα και καινοϋρια αντίσταση να έχω, πάλι θα αισθανθώ υγρό στο στόμα μου.
Μάλιστα πολλές φορές " σπάω " τον ατμοποιητή και καθαρίζω με χαρτί τον κεντρικό σωλήνα και το dip trip. Και πάντα μένει υγρό πάνω στο χαρτί. Το χρώμα κάποιες φορές είναι άσπρο και άλλες φορές είναι καφέ και φαίνεται έντονα πάνω στο χαρτί.
Επίσης γύρω από την αντίσταση, η οποία είναι βιδωμένη κανονικά στην βάση, υπάρχει υγρό.
Επιπλέον πέφτει λίγο υγρό από τον ατμοποιητή, όταν κάποιες φορές τον αφήνω ανάποδα για να τον γεμίσω με υγρό.
Τις αντιστάσεις τις ποτίζω με λίγο υγρό την πρώτη φορά που τις χρησιμοποιώ. Στα γύρω βαμβάκια στάζω 3 σταγόνες στο κάθε ένα και πάνω στάζω 7-8. Και όταν ατμίσω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι τζούρες είναι πραγματικά αθόρυβες, χωρίς κανέναν περίεργο ήχο που να σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά.
Πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται επειδή γενικότερα προσέχω αρκετά τον ατμοποιητή. Για παράδειγμα προσέχω να ρίχνω σωστά το υγρό, να τραβάω καλές τζούρες για να αερίζεται καλά η αντίσταση, ακόμα και τον πλένω με νερό 1 φορά τη βδομάδα ( βεβαίως όχι την αντίσταση ).
Σαν λύση έχω βρει να αυξάνω τα βατ για να εξατμιστεί το υγρό που περισσεύει απο την υψηλή θερμοκρασία. Αλλά βοηθάει ελάχιστες φορές.
Ελπίζω να μην γράφω πάρα πολλά, αλλά δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο μένει συνέχεια υγρό στο στόμα μου. Πραγματικά έχω αρχίσει να βαριέμαι την όλη φάση ...
Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή κατηγορία. Θα έφτιαχνα δικό μου θέμα αλλα δεν βγαίνει η επιλογή και δεν μπορώ.