vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

318 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, kmitkas, maraki1308, camber

Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers

Αποσυνδεδεμένος alfagamma

• *
  • 72
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers
« Απάντηση #345 στις: Μαρτίου 18, 2014, 01:34 »
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.
έχω τον Aspire BDC Vivi Nova (με το μεταλλικό τανκ και τα δυο παραθυράκια) και τον Nautilus.
ο πρώτος http://www.replacesmoke.com/aspire-bdc-vivi-nova-set-by-eigate-detail.html
και ο άλλος http://www.replacesmoke.com/aspire-bdc-nautilus-by-eigate-detail.html

σαν ποιότητα κατασκευής μπορώ να πω ότι είναι και οι δυο άριστοι, το μόνο μείον του Vivi είναι το drip tip  του (κατ' εμέ)  το οποίο όμως το έχω αλλάξει άρα δεν με απασχολεί. θα έλεγα ότι ο ναυτιλους δίνει την εντύπωση (ενα κλικ) καλύτερης κατασκευής ... και είναι.
ατμός: και στις δυο περιπτώσεις πλούσιος και γεμάτος, αλλά ο ναυτιλους έχει πιο ουδέτερη γεύση, ο vivi  μου δίνει μια πιο "μεταλικη", από την άλλη ο ρυθμιστής αέρα του ναυτιλους είναι όλα τα λεφτά και δουλεύει άψογα, ο vivi  έχει πολύ σφιχτή τζούρα (αν και δεν μου αρέσει η αεράτη) αλλά παρά είναι ... κουράζει, θα έλεγα ότι είναι σαν να ατμιζεις με τον ναυτιλους στην πιο κλειστή ρύθμιση.
ένα μεγάλο συν (για μένα) είναι η χωρητικότητα: 5,6 ml ... με τον vivi γέμιζα 3 φορές την ημέρα (έμενε κάτι λίγο) με τον ναυτιλους αρκούν 2... δεν σκέφτομαι αν θα μείνω ;)
τέλος να πω ότι ο ναυτιλους μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο οικονομικός (κατανάλωση υγρού) αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στις διαφορετικές αντιστάσεις που τους δουλεύω 1,6 & 1,8 αντίστοιχα.

2 πράγματα πρέπει να σκεφτείς.
10 το μέγεθος του ναυτιλους που είναι αρκετά μεγάλο (εμένα δεν με χαλάει ) και το σοβαρότερο, μου είχε βγάλει γεύση καμμενου πλαστικού στο δεύτερο γέμισμα.... κάτι που έχω ακούσει και από άλλους, πλέον όλα είναι οκ μετά από αυτό και μέχρι σήμερα (έχω κάψει άλλες 5 αντιστάσεις) δεν έχω πρόβλημα.

δεν σου κρύβω ότι στα πλάνα μου είναι και η αγορά του kanger aero ( αν και ξέρω ότι θα με χαλάσει η ρύθμιση αέρα) αλλά θεωρώ με αυτά που άκουσα οτι είναι πολύ καλός.

ελπίζω να σου έδωσα  μια "γεύση" και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω, αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις ξέρεις που θα με βρεις ;)

Αποσυνδεδεμένος Dumaneiros

• *
  • 92
« Απάντηση #346 στις: Μαρτίου 18, 2014, 12:31 »
είμαι νέος στο άτμισμα
ξεκίνησα με μπαταρία vision spinner 1300mah και ατμοποιητή vivi nova single coil 1.8ohm(3.8volt) και σήμερα έβαλα για δοκιμή την διπλή αντίσταση με τα 1.5ohm(3.6 volt)

για την επιλογή της τάσης συμβουλεύομαι τους γνωστούς πίνακες που κυκλοφορούν και έχουν μια ενδεδειγμένη περιοχή ισχύος ανάλογα με την αντίσταση που χρησιμοποιείς και την τάση που επιλέγεις.Αν χρησιμοποιείς διπλές αντιστάσεις αλλάζει κάτι;Έχεις μια αντίσταση 1.8 και βάζεις την τάση στα 3.8,αν χρησιμοποιήσεις διπλή αντίσταση στα 1.8(δηλαδή δύο αντιστάσεις 3.6 παράλληλα) και βάλεις την τάση στα 3.8 δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα;Διάβασα απόψεις σε ξένα φόρουμ και δεν κατέληξα σε κάποιο συμπέρασμα

με το Cross vivi nova 1.5ohm που έχω τώρα δεν παρατήρησα καμία ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την 1.8ohm που είχα,καταναλώνει περισσότερο υγρό το οποίο γίνεται και πιο στέρεο μέσα στο τάνκ
σκέφτομαι να πάρω μονή αντίσταση για οικονομία στο υγρό αλλά να έχει καλή παραγωγή ατμού και χτύπημα,κλείνω προς τον thor,τι θα προτείνατε?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #347 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:19 »
Φίλε μου καλησπέρα. Οι πίνακες ενδεδειγμένης ισχύος, είναι απλά ενδεικτικοί. Στην ουσία, βρίσκεις την τάση που σε ικανοποιεί και μένεις εκεί. Όσον αφορά τις διπλές αντιστάσεις, όχι δεν αλλάζει κάτι, εκτός από το μεγαλύτερο ντουμάνι, την μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού και την μεγαλύτερη και πιο βίαιη αποφόρτιση της μπαταρίας, αν και με τύπου spinner δεν θα έχεις θέμα γιατί υπάρχει κόφτης. Μπορεί να μην συμφωνεί πολύς κόσμος, αλλά μονή αντίσταση με καλή παραγωγή ατμού και χτύπημα, προσωπικά έχω πάρει από evod.

• *
  • 92
« Απάντηση #348 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:27 »
αυτός πρέπει να είμαι με κάτω την αντίσταση
ξέχασα να γράψω ότι προτιμώ με πάνω την αντίσταση γιατί δοκίμασα με κάτω και δεν μου άρεσε καθόλου η αεράτη τζούρα
θέλω να είναι σφιχτή η τζούρα και αν δεν κάνω λάθος σε αυτούς με κάτω την αντίσταση είναι αεράτη(?)

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #349 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:31 »
Δεν έχει σχέση η αεράτη τζούρα με τη θέση της αντίστασης. Η θέση της αντίστασης έχει να κάνει πιο πολύ με τη θερμοκρασία του ατμού, την γεύση και την τροφοδοσία. Η σφιχτή ή αεράτη τζούρα έχει να κάνει με τον ατμοποιητή σου. Αλλά σε αυτό θα σε βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. Εγώ για παράδειγμα με τον evod είμαι φουλ ευχαριστημένος. Ούτε πολύ σφιχτή ούτε αεράτη. Σε άλλους φαίνεται σούπερ σφιχτή, αλλά όσο είχα τον vivi nova top coil με beauty ring/ρυθμιστή τζούρας, είχα πιο σφιχτή ακόμα. Αλλά έφταιγε το beauty ring

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #350 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:31 »
Ο evod έχει σφιχτή τζούρα και θα σε ανταμείψει τόσο με το χτύπημα που δεν βρήκα κάπου αλλού τόσο,όσο και με το ντουμάνι, όπου είναι εξαιρετικό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους dual coil.

• *
  • 92
« Απάντηση #351 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:37 »
θα πάω να τους δοκιμάσω από κοντά στο κατάστημα,είχα την εντύπωση ότι το πόσο αεράτη είναι η τζούρα έχει να κάνει με τη θέση της αντίστασης κυρίως
στην αεράτη δεν μου αρέσει που μου δίνει την αίσθηση ότι πρέπει να ρουφήξω για περισσότερη ώρα για να πάρω τον ατμό που θέλω,σαν να ρουφάω από κάτι που έχει πολλές τρύπες και "χάνεται" η μισή ανάσα,μου αρέσουν οι σφιχτές και όσο το δυνατό πιο κοντές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος alfagamma

• *
  • 72
« Απάντηση #352 στις: Μαρτίου 18, 2014, 13:41 »
και στους τρεις που έχω με κάτω την αντίσταση (διπλή) η τζούρα μόνο αεράτη δεν είναι, μόνο στον ναυτιλους (λόγο ρυθμιστή) μπορώ να έχω και αεράτη.

• *
  • 92
« Απάντηση #353 στις: Μαρτίου 18, 2014, 14:25 »
για να δώσω ένα σημείο αναφοράς των προτιμησεών μου,θεωρώ ιδανικό τον vivi nova που έχω,όταν κλείσω με το δάχτυλο την μια από της δυο τρύπες που έχει στη βάση,εκεί έχω την ιδανική αίσθηση της τζούρας για τα γούστα μου (σφιχτή/αεράτη)

δοκίμασα evod και thor και τελικά κατέληξα στον thor με 1.8 αντίσταση :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2014, 16:16 από Dumaneiros »

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #354 στις: Μαρτίου 21, 2014, 00:49 »
Καλησπερα,ζηταω τα φωτα σας καθως το ατμισμα εχει μπει στην ζωη μου κανα 3μηνο για τα καλα σε μονιμη βαση.

Εχω εναν Τ2 συγκεκριμενα αυτον

Μπορω να πω οτι ειμαι σχετικα ικανοποιημενος δεν εχω διαρροες,οικονομικες κεφαλες,λιγο αερατες τζουρες και χτυπημα σχετικα καλο.

Διαβαζωντας ομως εδω με εχετε ψησει να βρω κατι καινουργιο ετσι για δοκιμη  :tongue_smilie:

Ειμαι αναμεσα σε 2 ο ενας ειναι ο iclear 30s

και ο αλλος mini protank 3

Ποιον θα με συμβουλευατε;

Αυτο που ψαχνω ειναι να βγαζει αρκετο ατμο και να νιωθεις καθαρα την γευση.

Οι μπαταριες που χρησιμοποιω ειναι 3 ego 1300mha , 1100mha, 650mha

Απο υγρα golden margy 18mg, halo tribeca 18mg , virginia(queen τωρα,natura απαισιο) ψαχνω ενα καλυτερο αν εχετε να προτεινετε τπτ :P , inawera black cherry, liqua cuban cigar

Eυχαριστω πολυ τα φωτα σας :P

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #355 στις: Μαρτίου 21, 2014, 01:17 »
Mini Protank 3 για τις μπαταρίες σου αν και για μένα ο Innokin iclear 30s είναι γενικά καλύτερος σαν ατμοποιητής αλλά πάνω σε VV/VW mod...

Δοκίμασε κάποιο ή κάποια απ΄αυτά τα υγρά:

Smokey Caramel - e-Liquid: http://www.after-8.net/Smokey_Caramel_-_e-Liquid/p1741528_8202419.aspx

Smoke - e-Liquid: http://www.after-8.net/Smoke_-_e-Liquid/p1741528_8059728.aspx

Nutacco by Atmos Lab: https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=aWYfU5fQLayK8Qe0qoHQAw#q=Nutacco+by+Atmos+Lab

Bebeca by Atmos Lab: https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=aWYfU5fQLayK8Qe0qoHQAw#q=Bebeca+by+Atmos+Lab

El Toro Puros Naturales: https://www.google.gr/#cr=countryGR&q=El+Toro+Puros+Naturales&tbs=ctr:countryGR

El Toro Guevara: https://www.google.gr/#cr=countryGR&q=El+Toro+Guevara&tbs=ctr:countryGR
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2014, 01:31 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος johngr

• *
  • 62
    • SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΕΞΟΥΣΙΟΔ. SERVICE SAMSUNG LG PANASONIC
« Απάντηση #356 στις: Μαρτίου 21, 2014, 01:30 »
δεν εχω κανενα απο τους δυο γιαυτο δεν μπορω να πω ποιος εχει καλυτερη γευση η περισσοτερο ατμο.εγω θα επαιρνα τον δευτερο μονο και μονο επειδη μπορεις να βαλεις και single coil κεφαλη αν δε σου αποδιδει καλα με τις απλες e-go μπαταριες που λες οτι χρησιμοποιεις..και οι δυο χρησιμοποιουν dual coil κεφαλες απλα στον mini protank 3 αν δεν κανω λαθος ταιριαζουν και οι κεφαλες απο evod που παιζουν αψογα με απλες μπαταριες.ενω ολες οι dual coil θελουν λιγο παραπανω ''γκαζι''(βολτ-αμπερ) πολυβολτικες δηλαδη για να αποδωσουν αυτα που μπορουν..και φυσικα λογω μεγεθους που ειναι και μικροτερος και θα δενει ομορφα με τις ego..

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #357 στις: Μαρτίου 21, 2014, 01:45 »
Για τρεις μηνες άτμισμα, και θεωρώντας την τζούρα του Τ2 αεράτη, θα πρότεινα i-clear 30. Ο λόγος πως στους bottom coil όσο κι αν δεν το συνειδητοποιούμε, έχουμε πλέον ακρίβεια στο πόσο ρουφάμε, ώστε να έχουμε τη λεπτή γραμμή σωστής τροφοδοσίας, κάτι που δύσκολο να έχεις ήδη αποκτήσει..

Γενική γνώση, τα mAh της μπαταρίας είναι απλά η χωρηρητικότητά τους και τίποτα παραπάνω. Τα Volt είναι που δίνουν τη δύναμη. Και οι δύο θα είναι τώρα πιο μεγάλοι σε πλάτος από Τ2 με διαφορά, αλλά αυτό συνηθίζεται (όπως όλα!)

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #358 στις: Μαρτίου 21, 2014, 12:55 »
zacharis1955 σε ευχαριστω για τις προτασεις η αληθεια ειναι οτι του αtmos lab τα χω βαλει στο ματι! :tongue_smilie:  Ενα καλο virginia δυστυχως ψαχνω ακομα! :-\

Anyway στο θεμα μας! 8)

Απο αυτα που καταλαβα στην ουσια με λετε οτι o i-clear ειναι καλυτερος και θα τον προτιμουσατε αλλα επειδη δεν ειμαι σε mod αλλα σε ego ισως εχω θεματα αποδοσης,Ενω με τον kanger καπως μπορω να το ρυθμισω με τις κεφαλες. Να κανω ομως μια ερωτηση.

Οι κεφαλες στο clearomizer παιζουν ρολο απο οσο ξερω τα ωμ τους.Απο οσα εχω καταλαβει χαμηλωτερη αντισταση 1.8 ωμ σου δινει παραπανω ατμο αλλα μεγαλυτερη καταναλωση αλλα απο 2.2 ωμ και πανω θελουν μεγαλυτερα βολτ για να αποδωσουν καλα. Απο οσο ειδα και οι 2 εχουν 2.0 ωμ κεφαλες ,αν και ο Kanger κυκλοφορουν και αλλες με χαμηλωτερη η υψηλοτερη, Μηπως αυτο βοηθαει ,εστω στην 1300, αν ο iclear μπορει να δουλεψει σωστα.

Μου φαινεται ενω με αρεσει ο iclear και οπτικα παραπανω, και επειδη χωραει περισσοτερα ml να καταληγω για να μαι σιγουρος στον Kanger :-\

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #359 στις: Μαρτίου 21, 2014, 13:38 »
Με τους Innokin iclear 30 & 30S και 1.8Ω κεφαλή λειτουργικά θα είσαι ΟΚ (αν εξαιρέσεις την μειωμένη αυτονομία) με τις μπαταρίες σου, αισθητικά λίγο λιγότερο αλλά αυτό συνηθίζεται...

P.S: Για καλό Virginia δοκίμασε με την πρώτη ευκαιρία αυτά:

https://www.google.gr/?gfe_rd=ctrl&ei=2yUsU-u2HoWm8we70IGoBA&gws_rd=cr#q=el+toro+virginia+prime

http://www.ok-smokey.com/ecig-liquids-electronic-cigarettes/virginia-gold-e-liquid.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2014, 13:48 από zacharis1955 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450749 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110930 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328496 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F