Με μπέρδεψες λίγο
Αν διάβασα καλά το μοντάκι έχει μπαταρία 1800mAh. Μέχρι τώρα λες ότι κουβαλούσες 3-4 εφεδρικές 18650. Θα τις αντικαταστήσεις με ένα εφεδρικό μοντάκι των 1800mAh? Αν σου αρκεί τότε κακώς κουβαλούσες τόσες μπαταρίες. Με 1 εφεδρική 18650 μια χαρά θα ήσουν.
Οι μπαταρίες μου ήταν λίγο πολυκαιρισμένες, οπότε έστω και πλήρως φορτισμένες δεν διαρκούσαν αρκετά. Για μία ολόκληρη μέρα εκτός σπιτιού, ήθελα 3-4. Μπορεί να έφταιγε και το γεγονός ότι ήταν no name και, ενδεχομένως, τα mah να ήταν μόνο ονομαστικά και όχι πραγματικά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ένα ζευγάρι trustfire μπλε, δεν έβγαζαν έναν τρίωρο καφέ. Αντί να μπω στην διαδικασία να τις αντικαταστήσω όλες, δίνοντας ένα ποσό, προτίμησα να αλλάξω στιλ και να πάρω κάτι που, αφενός, ως καινούργιο θα έχει καλύτερη αυτονομία και, αφετέρου, με ένα καλώδιο usb (τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους, εκτός σπιτιού) μπορείς άνετα να το φορτίσεις. Επίσης, πάντα μου άρεσαν τα κουτάκια περισσότερο, αλλά όσα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν δεν ήταν ικανοποιητικά για τα γούστα μου. Όπως φαίνεται, πάντως, η μπαταρία του συγκεκριμένου μοντ καλά κρατεί. Είμαι στην δεύτερη μέρα με την πρώτη φόρτιση ακόμη, στα 4,2V, αντίσταση περίπου 2,5-2,6 και υγρό περίπου στα 6ml. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές παραμέτρους που έχει ο καθένας, εμένα μου κάνει σε όλα.
σε τι μπορει να ειναι καλο κατι που δεν παιζει καλα την πλειοψηφια των αντιστασεων, που ειναι κατω των 2.2 ομ; αν θυμαμαι στο νημα του dna ειχε γινει ολοκληρο θεμα επειδη δεν μπορουσε να κανει ικανοποιητικο step down ωστε να δωσει 7 βατ με μισο ομ αντισταση. Ακομη μεγαλυτερο θεμα ειχε γινει με το οριο των τριων αμπερ στο εβικ, επειδη θεωρηθηκαν ιδια.
κι αυτο εχει ταυτοχρονα δυο μεγαλους περιορισμους.
ως κυριο μοντ ο μεσος ατμιστης μπορει να το χρησιμοποιησει;
οσο για το μεγεθος, με δεκα εκατοστα υψος, μικρο δεν το λες. Αλλά ομορφο ειναι.
ΥΓ οι περισσοτερες νετ καμερες δε νεταρουν αν κολλήσεις στο φακό τους το θεμα του πλανου σου, εκτος αν εχουν μακρο φακο, που δεν εχουν συνηθως.
Αναφορικά με τις αντιστάσεις, προσωπικά προτιμώ αυτές που είναι άνω των 2,2 και έως 2,7 περίπου. Θα έπρεπε να το διευκρινίσω ίσως αυτό. Οπότε επαναδιατυπώνω, για κάποιον που παίζει σε αυτές τις τιμές είναι πάρα πολύ καλό. Τώρα, αν σκεφτείς ότι έχω ξεπεράσει τα δύο χρόνια ατμίσματος (χωρίς ούτε ένα τσιγάρο), ότι ατμίζω 6-8ml σε ένα 24ωρο με 18 νικοτίνη και ότι ανεβάζω τα volt πάνω από 4 σίγουρα, θα έλεγα ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει ένα κουτάκι χωρίς αλλαγή μπαταριών. Σχετικά με το μέγεθος, μικρό δεν το λες, αλλά η μείωση του μήκους συγκριτικά με τους σωλήνες 18650 είναι αισθητή.
Συγχώνευση συνεχόμενων πόστ