vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

510- Tank

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari
Απ: 510- Tank
« Απάντηση #75 στις: Μαρ 23, 2011, 16:46 »
Μόλις παρέλαβα μια πεντάδα για δοκιμή :D Πρώτη εντύπωση: Πολύ καλύτερο χτύπημα και από τα ce2r4 (και απλά και clearo) αλλά ακόμη και από dripping ;) Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως έχει πέσει η στάθμη του υγρού αισθητά χωρίς να έχω ατμίσει τόσο πολύ :confused1: Διαρροές δεν υπάρχουν οπότε υποθέτω πως το υγρό έχει πάει στον ατμοποιητή. Άρα λογικά το τζαμάκι που βλέπεις την στάθμη δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό του πόσο υγρό σου μένει να ατμίσεις σωστά;

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #76 στις: Μαρ 25, 2011, 21:39 »
Σήμερα αντικατέστησα τον πολυεστέρα από τα Smart Tank με PTB (Lipton Pyramid Tee Bag) και έχω να πω μόνο ένα πράγμα :fight_shot_auto: :fight_shot_bandana: :fight_shot_thickgun: Άψογη ροή του υγρού ακόμη και μετά από 10 απανωτές τζούρες ;D Μόνο στο πρώτο έσπασε η γέφυρα αλλά και χωρίς γέφυρα το ptb κάθεται μια χαρά. Απλώς μετά από κάθε γέμισμα τραβάω με ένα τσιμπιδάκι το ptb πιο έξω. Ούτε καμμένο, ούτε πλημμύρες ;) Πολύ καλή πατέντα :respect:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #77 στις: Μαρ 25, 2011, 22:01 »
Όταν λέμε Lipton Pyramid Tee Bag τι ακριβώς εννοούμε;
Το φακελάκι απο το τσαϊ ή κατι άλλο; και αν ναι απο το λιπτον μου φαινεται πολυ λεπτο για να κατσει μεσα στο φιλτρακι...
Μου εξηγείς λίγο αν θες...

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #78 στις: Μαρ 25, 2011, 22:03 »
Εννοεί το υλικό σε σχήμα πυραμίδας που περικλείει μέσα το τσάι.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #79 στις: Μαρ 25, 2011, 22:18 »
Όταν λέμε Lipton Pyramid Tee Bag τι ακριβώς εννοούμε;
Το φακελάκι απο το τσαϊ ή κατι άλλο; και αν ναι απο το λιπτον μου φαινεται πολυ λεπτο για να κατσει μεσα στο φιλτρακι...
Μου εξηγείς λίγο αν θες...
Μιλάω για αυτά http://www.liptonpyramidteas.com/pyramid_teas/home.asp απλά θέλει προσοχή γιατί τα περισσότερα βγαίνουν με μαλακό χάρτινο περίβλημα και άλλα με πλαστική υφή και πιο διάφανα. Εμείς θέλουμε τα πιο διάφανα. Στο κουτάκι απ' έξω φαίνεται ποιο θέλουμε. Οδηγίες βρήκα σε αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=7xMxoccubww&feature=player_embedded
Επίσης θέλει προσοχή η αφαίρεση του πολυεστέρα από τα smart tanks γιατί είναι κολλημένος. Θέλει αφαίρεση με τσιμπιδάκι και μετά καθάρισμα να φύγει η κόλλα.

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• **
  • 238
« Απάντηση #80 στις: Μαρ 26, 2011, 00:21 »
Tελικά το Lipton είναι το μέλλον του ητ  :))

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #81 στις: Μαρ 26, 2011, 02:18 »
Tελικά το Lipton είναι το μέλλον του ητ  :))
:)) :)) :)) Όντως!

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #82 στις: Μαρ 26, 2011, 02:35 »
Μόνο στο πρώτο έσπασε η γέφυρα αλλά και χωρίς γέφυρα το ptb κάθεται μια χαρά.
Γνωστό πρόβλημα, γιατί τελικά από ότι κατάλαβα αυτή η γέφυρα δεν είναι κολλημένη, αλλά απλά σφηνωμένη. Άσε που απο αντοχές είναι για κλάματα. Εγώ βάζω ένα κομματάκι οδοντογλυφίδα για αυτή τη δουλειά και σφηνώνει τέλεια  8)

edit:
Αφού διάβασα για PTB, είπα να κάνω τη δοκιμή καθώς το bluefoam δεν με ικανοποίησε (μάζευε τόσο πολύ που πολύ γρήγορα δεν ακουμπούσε πλέον τη γέφυρα με αποτέλεσμα να κόβεται η τροφοδοσία). Λοιπόν, όντως πολύ καλή επέμβαση, αλλά πολύ φαγανό ρε παιδιά. Μου κατεβάζει το 0.5ml στη μισή ώρα ατμίσματος. Αν πάει έτσι, τη μια μέρα θέλω 2 μπουκάλια υγρό  >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 26, 2011, 03:05 από ArXoS »

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #83 στις: Μαρ 26, 2011, 03:36 »
Γνωστό πρόβλημα, γιατί τελικά από ότι κατάλαβα αυτή η γέφυρα δεν είναι κολλημένη, αλλά απλά σφηνωμένη. Άσε που απο αντοχές είναι για κλάματα. Εγώ βάζω ένα κομματάκι οδοντογλυφίδα για αυτή τη δουλειά και σφηνώνει τέλεια  8)

edit:
Αφού διάβασα για PTB, είπα να κάνω τη δοκιμή καθώς το bluefoam δεν με ικανοποίησε (μάζευε τόσο πολύ που πολύ γρήγορα δεν ακουμπούσε πλέον τη γέφυρα με αποτέλεσμα να κόβεται η τροφοδοσία). Λοιπόν, όντως πολύ καλή επέμβαση, αλλά πολύ φαγανό ρε παιδιά. Μου κατεβάζει το 0.5ml στη μισή ώρα ατμίσματος. Αν πάει έτσι, τη μια μέρα θέλω 2 μπουκάλια υγρό  >:(
Χμμ... κάτι μου θυμίζει αυτό... Μόλις τέλειωσα το 5ο από τα 5 tank που γέμισα (την ώρα που έγραψα για το mod δλδ 21:39) :hmmm: Όντως πολύ φαγανό :)) Και νόμιζα πως φταίει ο 510 γιατί εκτός από dripping δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με αυτόν τον ατμοποιητή. Μάλλον θα συνεχίσω με τα clearomizers γιατί είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με αυτά. Ωστόσο να αναφέρω πως το mod με το PTB θέλει προσοχή στο πόσο θα βάλουμε. Στο ένα τανκ έφυγε όλο το υγρό στον ατμοποιητή με την πρώτη τζούρα γιατί μάλλον δεν έβαλα αρκετό και ήταν αραιό. Στα υπόλοιπα 4 όλα πήγαν καλά και απολαυστικά θα'λεγα γιατί η τροφοδοσία υγρού ήταν τέλεια. Μήπως να δοκίμαζα και φίλτρο ενυδρείου; Πάντως και με τον δικό του πολυεστέρα η κατανάλωση ήταν αυξημένη.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #84 στις: Μαρ 26, 2011, 10:39 »
Μόλις μόνταρα και εγώ ένα Τανκ με τσαγάκι. Η 1η παρατήρηση, είναι πως πρέπει να βάλετε αρκετό υλικό μέσα. Να γεμίσει καλά η ειδική υποδοχή. Αν το βάλετε αραιό (επειδή δεν έχει ιδιότητες σφουγγαριού) θα σας τρέξει. Μην το φοβάστε. Ας είναι πυκνό.

Οι εντυπώσεις αρκετά καλές. Όταν κάνω τζούρα, φαίνεται και η φυσαλίδα που ανεβαίνει μέσα στον τανκ, που είναι ένδειξη πως κατεβαίνει υγρό. Με το Blue foam, τελευταία είχα πρόβλημα γιατί τελικά μετά από μερικές χρήσεις , όταν ποτίσει καλά δηλαδή, κλείνουν αρκετά οι πόροι του με αποτέλεσμα σχεδόν να σφραγίζει την εκροή του υγρού και να στεγνώνει ο άτμο.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #85 στις: Απρ 02, 2011, 01:15 »
πρέπει όμως να έχεις όρθιο το ego για να ποτίζει συνεχόμενα ο πολυεστέρας ειδάλλως στεγνώνει και δεν 'τραβάει'.

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #86 στις: Απρ 30, 2011, 23:33 »
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι?
Πήρα μία 5άδα από αυτά http://www.nobacco.gr/product.asp?catid=645
και δεν κάνουν τίποτα σε ατμ 510 ή σε 901 :eyesplash:
Δεν μπορώ να τραβήξω ατμό, φαίνεται σαν να τραβάνε αέρα από τα πλαϊνά τους εξωτερικά, μήπως δεν κάνουν για απλό 510 ή 901 ατμ :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Zioa

• (FOG) (DeVideD-ΙΑΤΤΥ) (eGo-t) (510lr dripping) (GGTS UFS kick )
  • 525
« Απάντηση #87 στις: Απρ 30, 2011, 23:40 »
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι?
Πήρα μία 5άδα από αυτά http://www.nobacco.gr/product.asp?catid=645
και δεν κάνουν τίποτα σε ατμ 510 ή σε 901 :eyesplash:
Δεν μπορώ να τραβήξω ατμό, φαίνεται σαν να τραβάνε αέρα από τα πλαϊνά τους εξωτερικά, μήπως δεν κάνουν για απλό 510 ή 901 ατμ :confused1:
Γύρνα το διάφανο πλαστικό 90 μοίρες

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #88 στις: Απρ 30, 2011, 23:42 »
ΟΚ ευχαριστώ  :respect:
Το ανακάλυψα τώρα, μόλις πριν να διαβάσω το μνμ σου  :yes:
Είπα κι εγώ, τα είχα 3 εβδομάδες και όλο και ανέβαλα τη δοκιμή, με lr καλά φαίνονται :)

Αποσυνδεδεμένος Zioa

• (FOG) (DeVideD-ΙΑΤΤΥ) (eGo-t) (510lr dripping) (GGTS UFS kick )
  • 525
« Απάντηση #89 στις: Απρ 30, 2011, 23:48 »
Σε μένα με LR δεν δουλεύει
Καίγεται ο πολυεστέρας στην  γέφυρα της αντίστασης  και μένουν κομμάτια πάνω στην γέφυρα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 190 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20381 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1156 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363091 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468114 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913084 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521864 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376715 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703189 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ