vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

715 επισκέπτες, 8 χρήστες
manoslykos, Tem, lounik, maraki1308, dallaskdp, Βασίλης1966, ZoeM, Methodios

Μια πρόταση για να μην πηγαίνουν χαμένα τα υγρά που έχουν "λήξει"

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
  • Φύλο: Άντρας
Τα καταστήματα σταματούν να πουλάνε κάποιο υγρό όταν περάσει η ημερομηνία "λήξης" του. Τα εισαγωγικά τα χρησιμοποιώ γιατί τα υγρά ατμίσματος δεν είναι ούτε γιαούρτια ούτε σοκολατούχα γάλατα.  8)

Συνήθως αυτά πηγαίνουν χαμένα.

Προτείνω, συνατμιστές μας που δεν έχουν την οικονομική ευχέρια να αγοράζουν υγρά, να περνάνε απ΄τα καταστήματα και να ρωτάνε για τέτοια υγρά και να προμηθεύτονται προς χρήση.

Προσωπικά σήμερα που πέρασα από ReplaceSmoke για καφεδάκι (ένεκα άδειας) είδα ότι είχε τέτοια υγρά αρκετά. Τα παιδιά εκεί προσφέρθηκαν και μου έδωσαν λίγα μπουκαλάκια, χωρίς να το ζητήσω, έτσι μου γεννήθηκε η ιδέα.

Νομίζω ότι θα βολευτούν άνετα συνατμιστές που δεν έχουν την ευχέρια να αγοράζουν συνέχεια υγρά. Εντάξει το άρωμα θα είναι μειωμένης έντασης. Ε, και ? Απ' το καθόλου ?

Τι λέτε, συμφωνείτε ?

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868

Τι λέτε, συμφωνείτε ?

Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στα μαγαζιά που δεν έχουν δικαίωμα να ποστάρουν εδώ...

Για τα μέλη... δεν νομίζω να μη συμφωνεί κάποιος...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
Για τα μέλη είναι, τα μαγαζιά γιατί να μην συμφωνούν ? Ετσι κι αλλιώς για πέταμα τα έχουν μετά την ημερομηνία "λήξης".

Δεν προσπαθώ να κάνω δημοσκόπηση, μια ιδέα προτείνω, κι ελπίζω να σκεφτούν κάποιοι συνατμιστές μια εναλλακτική λύση προμήθειας υγρών, ειδικά όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν όλα τους τα υγρά.

Ανέφερα ένα κατάστημα που δέχτηκε να χαρίσει υγρά που δεν θα πουλούσε πια. Εδώ μπορούν να γράφουν κι άλλοι, για άλλα καταστήματα π.χ.

Αποσυνδεδεμένος panos207

• *
  • 45
Πολύ καλή ιδέα μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. Εγώ θα μπορούσα να δώσω οτι μου μένει ή επειδή δεν μου αρέσει ή επειδή το ''μπούχτισα'' και δεν θα το ξανατμίσω. Απο το συγκεκριμένο μαγαζί ψωνίζω, αν το επισημοποιησουν ευχαρίστως να τους τα πηγαίνω!

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
Αυτό μπορείς να το κάνεις στο νήμα που υπάρχει για όποιον θέλει να χαρίσει κάτι.

Κατάστημα είναι (δεν είναι χώρος συγκέντρωσης υγρών για χάρισμα), και μιας και απ' ότι κατάλαβα δεν έχει αντίρρηση να χαρίζει αυτά που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πουλήσει, καλό είναι, άλλοι συνατμιστές, στην περίπτωση που γνωρίζουν αντίστοιχη πρόθεση από άλλα καταστήματα να το γνωστοποιήσουν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449905 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374602 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327913 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F