vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

375 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ASPIRE ET-S Pyrex Glass BDC clearomizer

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 345
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ASPIRE ET-S Pyrex Glass BDC clearomizer
« Απάντηση #240 στις: Ιουλ 28, 2014, 15:27 »
Έχω πάνω από 8 διαφορετικούς Aspire BDC που παίρνουν τις ίδιες αντιστάσεις και η άποψή μου είναι διαφορετική από αυτό που αναφέρεις.

Γεγονός είναι ότι όσες αγόρασα από διάφορα καταστήματα Nobacco της πόλης μου, όλες δούλεψαν θαυμάσια.

Ότι μπορεί κανείς να τις βρεί αλλού φθηνότερα από την Nobacco, είναι επίσης γεγονός.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #241 στις: Ιουλ 29, 2014, 11:56 »
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=64&product_id=610

Εδω και δυο εβδομαδες παιρνω τις παραπανω κεφαλες και ειναι πολυ καλυτερες απο τις aspire!!
Mε ry-4 υγρο με βγαζουν αρκετες μερες παραπανω,καλυτερη γευση και ντουμανι!!

Να πώ κι εγώ ένα +1 γι αυτές τις κεφαλές. Πιο καλή γεύση και πιο δυνατές μου φαίνονται! Σίγουρα καλύτερες απο τις aspire και ούτε μπουρμπουλιθρα μέχρι στιγμής!

Αποσυνδεδεμένος Thorison

• *
  • 73
  • The Hammer will fall on YOU
« Απάντηση #242 στις: Ιουλ 31, 2014, 21:58 »
Ατμιζω μια εβδομαδα με αυτον και ειναι τελειος,αντιστάσεις είτε aspire είτε nobacco πάνε σφαίρα, αλλα ...

δοκίμασα το καμάκι της atmos, και αφου το άτμισα για μια μέρα αποφάσισα οτι δεν μου αρέσει. Έβγαλα το υγρό, τον έπλυνα καλά καλά και γέμισα bebeca. Η προηγούμενη μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα !!! Να αλλάξω τελικά αντίσταση ? είναι μονόδρομος ?

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 477
« Απάντηση #243 στις: Ιουλ 31, 2014, 22:27 »
Εγω τις αφηνα ενα βραδυ σε ρακι ή βοτκα  :)

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #244 στις: Ιουλ 31, 2014, 22:28 »
Kαι εγώ το πάθαινα με πολλά υγρά και τελικά μονόδρομος ήταν αλλαγή αντίστασης και απίστευτα έντονο πλύσημο με μεγάλη ποσότητα υγρού.

Αποσυνδεδεμένος Thorison

• *
  • 73
  • The Hammer will fall on YOU
« Απάντηση #245 στις: Αυγ 01, 2014, 09:50 »
Ευχαριστώ παίδες για την απάντηση  :)

Υπενθύμιση: υπάρχει το κουμπάκι bravo
Παρακαλούμε μην δημοσιεύετε μηνύματα μόνο επιδοκιμασίας.
Καλύτερα πατήστε μόνο το κουμπάκι Bravo δεξιά από τον τίτλο του μηνύματος ή αν έχετε να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα, γράψτε και δυο λόγια γι' αυτό.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 01, 2014, 10:16 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #246 στις: Αυγ 02, 2014, 00:15 »
Tελικά προτιμάτε aspire κεφαλές ή Thor?? Οι aspire μου βγαίνουν σχετικά χάλια. Καμμένη γεύση συνέχεια. Και κάνω όλα τα βήματα σωστά.. :(

« Απάντηση #247 στις: Αυγ 06, 2014, 00:21 »
εγω ειχα τον ετ ς αλλα μου εσπασε το πυρεξ. πηρα τον mini vivi nova και εβαλα πανω του την βαση απο τον ετ ς

παντος ειναι ιδια δεν αλλαζει ττπ μονο το σπυρωμα και το dripp tip

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 06, 2014, 00:28 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #248 στις: Αυγ 18, 2014, 16:23 »
Θελω τα φωτα σας παιδια... Ο αδερφος μου εχει τον ατμοποιητη αυτον και ενω εχει θεμα με τις αντιστασεις οπως ειχα κ γω (2/5 καλες) δε μπορει να βρει καλυτερη γευση οποτε μενει με αυτον... Του εδωσα μια 5αδα 1,6 ohm καινουριες κεφαλες και τον χρησιμοποιει με μια spinner. Με την πρωτη δεν ειχε κανενα προβλημα για 4 μερες. Σημερα που αλλαξε αντισταση μου λεει οτι ενω ακουει το χαρακτηριστικο ηχο οτι ατμιζει, ρουφαει και δε βγαινει τιποτα. Δοκιμασε και τις 4 αντιστασεις που ειχε με το ιδιο αποτελεσμα. Μου ειπε οτι εχει καθαρισει πολυ καλα τις επαφες της μπαταριας, ολο τον ατμοποιητη και το προβλημα παραμενει.
Εχει κανεις καμια ιδεα; Σιγουρα θα τον κανω να ξεφυγει απο τις aspire, τετοια προβληματα δεν ειχα ποτε με καμια αλλη αντισταση...

ΥΓ. Κανει αποκλειστικα umami melodic, που δεν αφηνουν τιποτα πανω στην αντισταση...

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #249 στις: Αυγ 18, 2014, 16:37 »
Δωσ΄του μία τελεταία ευκαιρία με μια κεφαλή επώνυμη , αλλά 1,8ΩΜ.

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #250 στις: Αυγ 18, 2014, 16:39 »
Οι κεφαλες μια χαρα επωνυμες ειναι, με scrach & check και ολα τους.... Προσπαθω να καταλαβω αμα φταιει ο ατμοποιητης ή οι κεφαλες. Δε προκειται να σκασω αλλα λεφτα για να δω γιατι οι 4 καινουριες κεφαλες που ειχα παρει δε δουλευαν.

Αποσυνδεδεμένος ντουμανης

• *
  • 24
« Απάντηση #251 στις: Αυγ 18, 2014, 17:20 »
Χωρις να θελω να σε μπερδεψω παραπανω φιλε μου εμενα ο συγκεκριμενος ατμοποιητης ειναι στο συρταρι μονιμα πλεον.εχεις καποιον αλλον που να παιρνει τις ιδιες κεφαλες?αν εχεις κανε ενα κοπο  δοκιμασε τες στον αλλον να δεις αν δουλευουν.εμενα μου τις εκαιγε γρηγορα ο συγκεκριμενος.οταν τις βαζω στον mini vivi nova τοτε ολα οκ.ισως επειδη ο vivi nova αφηνει κενο στη βαση και αεριζεται καλυτερα.δεν ξερω αν λεω καμια βλακεια αλλα αυτο εχω παρατηρησει.με απλη ego 1300 κανω κ τους 2

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #252 στις: Αυγ 18, 2014, 18:27 »
Ο ΕT-S και σε έμενα βγάζει διάφορα προβληματάκια.
Κατά την γνωμη μου,ο BDC CE 5 s ειναι ο καλύτερος τής υπόθεσης.Καλύτερη γεύση,καλό ντουμάνι, χτύπημα και εύχρηστος.
Οι vivi nova καλοι είναι ,αν και αλλοιώνουν λιγο τη γεύση .

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3471
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #253 στις: Αυγ 18, 2014, 19:24 »
...Ο αδερφος μου εχει τον ατμοποιητη αυτον και ενω εχει θεμα με τις αντιστασεις οπως ειχα κ γω (2/5 καλες) δε μπορει να βρει καλυτερη γευση οποτε μενει με αυτον... Του εδωσα μια 5αδα 1,6 ohm καινουριες κεφαλες και τον χρησιμοποιει με μια spinner. Με την πρωτη δεν ειχε κανενα προβλημα για 4 μερες. Σημερα που αλλαξε αντισταση μου λεει οτι ενω ακουει το χαρακτηριστικο ηχο οτι ατμιζει, ρουφαει και δε βγαινει τιποτα. Δοκιμασε και τις 4 αντιστασεις που ειχε με το ιδιο αποτελεσμα. Μου ειπε οτι εχει καθαρισει πολυ καλα τις επαφες της μπαταριας, ολο τον ατμοποιητη και το προβλημα παραμενει.
Εχει κανεις καμια ιδεα; Σιγουρα θα τον κανω να ξεφυγει απο τις aspire, τετοια προβληματα δεν ειχα ποτε με καμια αλλη αντισταση...
ΥΓ. Κανει αποκλειστικα umami melodic, που δεν αφηνουν τιποτα πανω στην αντισταση...
Πες του να τραβήξει ελάχιστα το κάτω μέρος της κεφαλής για να κάνει καλή επαφή με τον πόλο της Spinner...

« Απάντηση #254 στις: Αυγ 18, 2014, 21:30 »
Eγω εχω τον ET-S με κεφαλες thor και :fight_shot_bandana:
Mε τις κεφαλες τις δικες του δεν ειχα το χτυπημα και την γευση που εχω με τις thor.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361852 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466177 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519167 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1565 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701412 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos