Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πήρα το διπλό πακέτο και το μοίρασα μ' ένα φίλο καθώς περιέχει τα πάντα εις διπλούν εκτός από φορτιστή.
Οι προδιαγραφές του αρκετά καλές αλλά σαν χρήση...
Κατ'αρχήν δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει αν το βάλω σε VV ή σε VW mode. Επίσης όταν έχω τα volts πάνω από 3.5 τότε ζεσταίνεται αρκετά. Αν εισπνεύσω λίγο δυνατά, τότε έρχεται υγρό στο στόμα μου (επιβεβαίωση και από joyetech) και το ηλ. τσιγάρο κάνει ήχο γαργάρας. Επίσης δοκίμασα να παίξω με τη ρύθμιση του αέρα αλλά δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά. Τα θετικά είναι ότι δεν έχει καθόλου διαρροή, εύκολο γέμισμα, πλήρες πακέτο με ανταλλακτικά.
Μέχρι στιγμής νιώθω ότι δεν έχω δικαιωθεί από την αγορά μου...
Το ego-C με clearomizer Justfog Maxi έχει πολύ καλύτερη απόδοση και αίσθηση γεύσης από το ecom καθώς έχω δοκιμάσει και τα δύο με την ίδια τάση και ίδιο υγρό.
Το λοιπόν, άλλαξα την αντίσταση και η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Έχω γυρίσει και την εισροή αέρα στο μέγιστο (σαν ego-C) και απολαμβάνω καλύτερα το υγρό σαν γεύση. Καλή και η παραγωγή ατμού.
Μερικές ερωτήσεις σε θέματα που δεν έχω κατανοήσει ακόμα:
1) Πώς μπορώ να ξέρω πότε χρειάζεται να αλλάξω την αντίσταση? Δεν ένιωσα καμένη γεύση παρά μόνο ένιωθα το ηλ.τσιγάρο να είναι μπουκωμένο.
2) Εκτός από αντίσταση, υπάρχει και η κεφαλή αντίστασης (c2 head). Την αλλάζω? Το κουτί είχε μέσα επιπλέον κεφαλές. Αν ναι, πότε πρέπει να την αλλάξω?
3) Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά VV και VW. Μπορείς κάποιος/α να δώσει μια εξήγηση?
4) Υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει κάνα άλλο clearomizer στην ecom μπαταρία? Απ'όσο έχω ψάξει δεν βρήκα κάτι.