Καλημερα σε ολους. Ατμιζω εδω και ενα χρονο περιπου. Εδω και 9 μηνες ειμαι ευτυχής κατοχος του nautilus mini και του e leaf 20W.
Προβλημα κανενα. Δεν ειχα ουτε διαρροες, το μοντακι στα watt που το δουλευω εγω με βγαζει 3-4 ημερες (κανω περιπου 1,5 ml την ημερα). Προσφατα μου εκατσαν μαζεμενες 2-3 κεφαλες που χαλασαν μεσα στην πρωτη μερα και αγορασα το επισκευασιμο κομματι απο γνωστο κινεζικο site ωστε να ησυχασω.. Το θεμα ειναι οτι ο χωρος για να στησεις ειναι εξαιρετικα μικρος και με ζορίζει πολυ. Τη πρωτη φορα μετα απο μια ωρα δεν καταφερα τιποτα. Χθες που δοκιμασα με λιγο περισσοτερη υπομονη σε μιση ωρα εκανα δυο στησιματα.
Για να μην σας κουραζω με περισσοτερες λεπτομεριες, θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με την επιλογη επισκευασιμου ατμοποιητη που να πληρει οσες περισσοτερες γινεται απο τις παρακατω προυποθεσεις.
1) Απροβληματιστη λειτουργεια και χρηση οπως ειχα μεχρι και τωρα.
2) Θα ηθελα να μην ειναι πολυ αερατος οπως crown κλπ. Για την ωρα ατμιζω με τον τροπο mouth to lungs
3) Θα ηθελα να μπορει να χρησιμοποιηθει στο μοντακι μου.
ΥΓ
Δεν με ενδιαφερει τοσο εαν γεμιζει απο πανω απο κατω η απο το πλαι.
Για αρχη θα στηνω με μονη αντισταση. Οποτε θα ηθελα κατι που να μπορει να δουλεψει και με αυτον τον τροπο.
Ξερω οτι το μοντακι μου ειναι μικρο, ομως θα κανω λιγο υπομονη. Μακαρι να μπορουσα να κανω αγορα και των δυο μαζι αλλα δεν..