Καλημέρα σας.
Έχω τον Subtank mini V3 κάνα δίμηνο και τα πάμε μια χαρά. Αποφάσισα, τρομάρα μου, και πήρα και τον SXK Nebula Wine (
https://www.fasttech.com/products/0/10018412/3806100-sxk-nebula-wine-tank-rta-rebuildable-tank-atomizer). Έχει καλές κριτικές, (απ' ότι φαίνεται) καλή ποιότητα, κορυφαία τιμή και, θεώρησα, πως θα είναι απλός στο στήσιμο. Όμως τα σταφιδιασμένα από τις διαρροές χέρια μου λένε μια άλλη ιστορία...
Βασικά, όσον αφορά τα υλικά, κάνω το ίδιο στήσιμο όπως και στον Subtank: Kanthal 0,28mm, 6 σπείρες με μικρές αποστάσεις, περίπου 1,5Ohm και περνάω ικανή ποσότητα βαμβακιού, ούτε σφικτό ούτε χαλαρό. Το πως θα κοπεί το βαμβάκι και το πόσο μακρύ θα είναι φυσικά δεν είναι το ίδιο με τον Subtank.
Υποθέτω λοιπόν πως το πρόβλημα με τις διαρροές προκαλείται από την ποσότητα βαμβακιού που χρησιμοποιώ. Αν είναι πολύ ή λίγο δεν το ξέρω.
- Δοκίμασα να κόψω το βαμβάκι μέχρι το κάτω μέρος του deck εκεί που ξεκινάνε οι εισαγωγές του υγρού και να χώσω όσο βαμβάκι μπορώ μέσα στα κανάλια.
- Δοκίμασα το ίδιο μήκος βαμβάκι αλλά έβαλα πιο λίγο στα κανάλια.
- Δοκίμασα το ίδιο μήκος αλλά το βαμβάκι το έκοψα σαν βελάκι και έβαλα στα κανάλια μια μυτούλα βαμβάκι.
Πόσο βαμβάκι μπορεί να θέλει τελικά; Θέλει βαμβάκι στα κανάλια εισαγωγής; Μήπως παίζει ρόλο και η συνολική ποσότητα βαμβακιού μέσα στο deck γιατί θέλει στρίμωγμα μετά το βρέξιμο για να μπορέσω να βιδώσω την καμπάνα (αν το λέω σωστά) χωρίς να το χαλάσω.
Αυτά τα «ολίγα». Thanks!