Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

440 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS  (Αναγνώστηκε 718130 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS
« Απάντηση #1230 στις: Δεκ 23, 2015, 14:46 »
Σε Κάθε αλλαγή σύρματος παει για μπάνιο με νερο τισ βρύσης και υγρό πιάτων μια παλια οδοντόβουρτσα και τουσ αφήνω κανά μισά Ώρο να μουλιασουν και μετα τρίψιμο και καλό ξέπλυμα    σκούπισμα πολύ καλό και ξανά σεταρισμα 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος georbap

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κόρινθος
« Απάντηση #1231 στις: Δεκ 24, 2015, 11:15 »
Ευχαριστώ παιδιά! Χρόνια πολλά σε όλους.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος silver_21

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
« Απάντηση #1232 στις: Δεκ 24, 2015, 20:03 »
Έναν καινούργιο ατμοποιητή πριν την πρώτη χρήση , πως προτείνετε να τον πλένω?Και γενικά τους  ατμοποιητές μου σε κάθε αλλαγή αντίστασης τους πλένω με χλιαρό νερό πριν στήσω πάλι.Ενδείκνυνται μετά από κάποιο διάστημα να κάνω πιο λεπτομερή καθαρισμό και αν ναι κάθε πότε?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tο πλένω στο πλυντήριο πιάτων και τα κομμάτια να κοιτάνε σε φορα που να ψεκάζει νερό το πλυντήριο όταν δουλεύει.. πχ το γυαλί όρθιο όχι οριζόντια..
Eγώ κάθε 3 μέρες στο πλυντήριο (ισα ισα τα ξεπλένω και μετα πλυντήριο) :D
(τα τα τσιμουχάκια τα διαχωρίζω από τα μέταλλα η το γυαλί και αυτά στο πλυντήριο)
αλλα όταν τελειώσει τι πλύση το πλυντήριο το αφήνω μέσα που με τους υδρατμούς να μου το στεγνώσει καλά τα κομμάτια.. δηλαδή δεν τελειώνει τι πλύση και άμεσος τα βγάζω τα κομμάτια..τα αφήνω..

(μαζί με τα πιάτα κτλ)

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #1233 στις: Δεκ 24, 2015, 20:54 »
Πλύσιμο με υγρό πιάτων όταν θέλω να αλλάξω υγρό αλλιώς ξέπλυμα με ζεστό νεράκι κάθε εβδομάδα περίπου.

Πρόσφατα δοκίμασα το πλυντήριο πιάτων, στο πιο μικρό πρόγραμμα, μαζί με τα orings μέσα για μυρωδιές που επιμένουν και είχα πολύ καλά αποτελέσματα.  Προσοχή όμως, μην τα βάλετε στο μεγάλο πρόγραμμα μπορεί να χαλάσουν...

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος xarontas

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: xios
« Απάντηση #1234 στις: Δεκ 24, 2015, 23:19 »
εγώ τον καινούριο τον περνάω  και απο ενα βράσιμο στο γάλα να φεύγει η μεταλιλα εντελώς πραγμα που θα κανω και σχεδόν άλλη 1-2 φορές το μήνα αν το θυμηθώ. τώρα καθε που αλλάζω υγρα και βαμβάκι πεταμα σε χλιαρό νερό με λιγο σαπούνι και οταν παγώσει το νερό μονο του πλύσιμο με ενα βουρτσακι σαν των μπιμπερό που βρήκα στο σπίτι δεν εχω ιδεα απο τι ήταν η ποιος το αγόρασε και το έφερε εδω μάλλον για βλεφαρίδες ήταν παντος με βολεψε απίστευτα!

Αποσυνδεδεμένος valsam

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #1235 στις: Δεκ 25, 2015, 00:23 »
Καθε μερα που αλλαζω βαμβακι πλυσιμο με νερακι βρυσης και λιγο απορυπαντικο πιατων,επισης δοκιμαστε το και δεν θα χασεται,απαλο περασμα με πρασινο scotch brighte(με υγρο πιατων) την αντισταση και οδοντογλυφιδα βρεγμενη για το μεσα τα κατω  και ενδιαμεσα των σπυρων της αντιστασης και γινεται ολοκαινουργια γυαλιστερη ακομη και μετα απο 10 μερες χρησης(τζαμπα τα 30 μετρα kanthal που πηρα!).

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #1236 στις: Δεκ 25, 2015, 00:37 »
αντι για scotch brite πολύ καλά είναι και τα TePe (μεσοδόντια βουρτσάκια)

Αποσυνδεδεμένος valsam

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #1237 στις: Δεκ 25, 2015, 00:51 »
Eχω τετοιο βουρτσακι και το περνουσα μεσα απο τις σπυρες αλλα δεν καθαριζει οπως με το scotch brite ,ειναι σκληρο το πρασινο του  scotch brite  και με ενα απαλο περασμα φευγει καθε ιχνος μακας,το  TePe  το περναω μεσα απο τις σπυρες με σαπουνακι πιατων και μετα απο πισω μια οδοντογλυφιδα που περαει ψιλοσφιχτα μεσα απο την 2,5mm αντισατσης και μεταμε την ακρη της οδοντογλυφιδα ολα τα υπολοιπα,1-2 λεπτα δουλεια το καθαρισμα της αντιστασης!

Αποσυνδεδεμένος Jo_Nolis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1238 στις: Ιαν 04, 2016, 23:27 »
Τα φώτα σας παρακαλώ. Ατμίζω 2,5 χρόνια και τελευταίο σχεδόν 8μηνο με έναν delta16. Επειδή έχω πρόβλημα να βρίσκω αντιστάσεις στο νησί που μένω 6μήνες, λέω να το γυρίσω σε επισκευάσιμο αλλά δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση να ψαχτώ. Σε κατάστημα Αθήνας μου πρότειναν το goblin αλλά είδα πολλά αρνητικά για το γέμισμα κλπ. Εσείς ως πιο έμπειροι τι προτείνετε για πρώτο επισκευάσιμο; Υπόψη οτι μου αρέσει το ντουμάνι και αυτό που μου λείπει απο τον delta είναι οι αεράτες.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #1239 στις: Ιαν 04, 2016, 23:30 »
Νομίζω ότι ο kanger subtank mini είναι μια καλή επιλογή για αεράτο πρώτο επισκευάσιμο.

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #1240 στις: Ιαν 04, 2016, 23:46 »
Αυτόν  που  σου  πρότεινε  ο σινατμιστης mankar72 είναι  ότι  καλύτερο  πολύ  καλή  γεύση  ,ντουμανι  ,αεράτη τζούρα.

Αποσυνδεδεμένος Jo_Nolis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1241 στις: Ιαν 04, 2016, 23:46 »
mankar σε ευχαριστώ! Ήταν στις επιλογές μου.

Αποσυνδεδεμένος teo77

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #1242 στις: Ιαν 05, 2016, 00:59 »
αν καταφερεις η εχεις υπομονη καθως υποθετω θα βγει συντομα ξανα,η παρε κατι φθηνο οπως ο subtank που σου προτεινε ο mankar
και κρατησε τα λεφτα σου να παρεις τον cloudone,
δεν νομιζω να μην σε ικανοποιησει για κανενα λογο,
ευκολοτατος και παρα πολυ ωραιο ατμισμα.
λεω κρατα τα λεφτα σου γιατι σιγουρα μετα ο subtank θα μπει δχεδον σιγουρα συρταρι.

Αποσυνδεδεμένος evripidis

• Phenomenon είμαι εγώ
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Nothing in life is to be feared.
« Απάντηση #1243 στις: Ιαν 08, 2016, 12:47 »
Είχα βρει στο ft κάποιο φθηνό πακετάκι με ανταλλακτικές βίδες για (κυρίως κλώνους) επισκευάσιμους.
Δεν τις βρίσκω ξανά με τίποτα.
Το έχει κανείς υπόψιν του;

Αποσυνδεδεμένος amorealex

• Αλέξανδρος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Αλέξανδρος
    • Το blog μου για το Reef

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258910 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718130 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374065 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389333 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263121 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680572 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887770 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.