Μιας και το νημα ειναι ερωτησεις express να ρωτησω και εγω δυο πραγματακια που σιγουρα θα ειναι γραμμενα εδω μεσα αρκετες φορες. 
Σε subtank mini και kfl+ ειχα βρει εναν μπουσουλα και μια αρχη που με ικανοποιει με kanthal συρματα.
Τωρα με ni200 (και ελεγχο θερμοκρασιας φυσικα) παιδευομαι και με τους δυο, δεν εχω καλα αποτελεσματα παρα μια φορα απο τυχη με τον subtank. (Πραγματικα ηταν στο Θεο η αποδοση και η γευση!)
Τωρα εχω φτιαξει και τους δυο με 0.20 mm ni200 7-8 σπειρες 3mm διαμμετρο και ειναι 0,26-0,27Ω
Μαλλον ο kayfun θελει μικροτερη διαμμετρο 2-2,5 ε?
Μια βοηθεια να βρω εναν μπουσουλα ρε παιδια.
Εστιαζω στην γευση και οχι σε συννεφα, παντα επαιζα σε χαμηλα w (9-10-11) με το kanthal και αντιστασεις 1,5Ω +

Αλλαξα το στησιμο του kfl, βρηκα 0,30 συρμα ni200, 2,5 πυρηνα και 8 σπειρες. 0,9Ω βγηκε, ελαχιστο βαμβακι (οσο χρειαζετε) και με τον τροπο που λετε στο αντιστοιχο νημα του kfl και ολα καλα.
Αν και μου φανηκε πολυ χαμηλη η αντισταση ολα καλα!
Επισης παρατηρησα οτι τωρα εχω τα ιδια αποτελεσματα με πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια, δηλαδη 180-200° ενω πριν επρεπε ηθελα 230-250°.
Θα δοκιμασω και με 2" πυρηνα να δω τι θα βγει και επισης οταν βρω και 2,5" συρμα.
Ολα καλα με τον kfl παιζει οπως πρεπει να παιζει!

Αντε να δω τι θα βγαλω και με τον subtank! Ισως εκει να κρατησω τον 3" πυρηνα και να αλλαξω το συρμα για αρχη..
Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας!