Λοιπόν, αυτόν τον κλώνο τον πήρα την Τετάρτη που μας πέρασε για το στεφάνι μου. Συμφωνώ με τον από πάνω μου στα:
-1-(άλλαξα τις βίδες κατευθείαν με άλλες που είχα από παλιά, με μεγαλύτερο κεφάλι)
-2-(η βίδα του αέρα ακόμη κι αν είναι φλατ με τη βάση, τον μπουκώνει. Όταν προσπάθησα να την ξεβιδώσω για να ανοίξω τον αέρα, βρίσκει πάνω στο mod και δεν βιδώνει ο ατμοποιητής εντελώς, οπότε την έβγαλα εντελώς κι εγώ
-5-(γενικά το φινίρισμα δεν είναι τόσο καλό και υπάρχουν σημάδια στην καμπάνα.Στο πρώτο στήσιμο μου βραχυκύκλωνε και τον ξανάπλυνα με μεγάλη σχολαστικότητα, αφαιρώντας πολλά γρέζια που έκαναν τη ζημιά, στον εσωτερικό χώρο που περνά η βίδα του κεντρικού πόλου)
Το -3- δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής
Στο -4- δεν μου έβγαλε σκουριά η βίδα του αέρα αλλά το κεφάλι της βίδας του γεμίσματος, την οποία άλλαξα επίσης.
Κατά τα λοιπά, ατμίζει πολύ καλά στις τσιγαρίσιες/σφιχτούτσικες τζούρες, διαρροές σε καμιά περίπτωση και το βίδωμα του bell cup στη βάση γίνεται με σωστό τρόπο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Επειδή έχω και μια τάπα σιλικόνης από άλλο παρόμοιο bell cup, μπορώ με αυτήν να τον λύσω χωρίς να αδειάσω τα υγρά ή να τον γεμίσω από κάτω με τον τρόπο αυτό αγνοώντας την βίδα αναπλήρωσης.