Ξερω οτι εχουν ξαναερωτηθει αυτα που θα ρωτησω και εχουν απαντηθει αλλα εγω δεν τις βρισκω πουθενα τις απαντησεις εδω μεσα ,αν μπορει λοιπον καποιος να μου δειξει που να βρω .
Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:
Τι στην κατασκευη του παιζει ρολο στο να δοσει ενας ατμοποιητης γευση ,τι ντουμανι,και τι συνδιασμο και των 2?
Ρωταω γιατι εχω δοκιμασει 3 επισκευασιμους μεχρι στιγμης και μαλιστα επισκευασιμους με καλες κρητικες οπως ο kayfun 3.1 (κλωνος) ,subtank mini,και lemo 2 (που εχω αποκλειστηκα τωρα) και με κανεναν μα κανεναν δεν εχω παρει την γευση και γενικα την ικανοποιηση ατμισματος που επαιρνα με τους aspire ce5 bdc-bvc που εκανα επι 1μιση χρονο,αφου που και που οταν χαρμανιαζω ατμιζω ακομη με aspire ce5 bdc-bvc για να γουσταρω!
Τι φταιει ρωταω ,φταιει το πως ειναι κατασκευασμενοι οι πιο πανω επισκευασιμοι ατμοποιητες,φταιει οτι οι πιο πανω επισκευασιμοι εχουν πολυ μεγαλα ντεκ και καμπανα (σε σχεση με τους aspire ce5 bdc-bvc) και χανεται η γευση μεχρι να ερθει ο ατμος στο στομα?
Δηλ. τι να κοιταξει καποιος ξεχωριστα κατσκευαστικα σε ενα επισκευασιμο πριν τον παρει , για γευση, για ντουμανι, για τσιγαρισια(ενταξει αυτο το ξερω οτι ειναι η ρυθμιση αερα που θα εχει) ,για το καθενα ξεχωριστα η για και τα 2 πρωτα,η και για ολο το πακετο(δηλ. και τα τρια γευση-ντουμανι-τσιγαρισια!)?