γεια σε ολους...εχω ενα subtank mini με στησιμο 0.09ohm ni200 28awg και απο τα 20 joules και πανω μετα απο 4-5 δευτερολεπτα τζουρα μοου βγαζει καμμενο...καμια ιδεα ποιο μπορει να ειναι το προβλημα.....και δεν εχω καθολου γευση....
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία τον τελευταίο καιρό που πειραματίζομαι με τον έλεγχο θερμοκρασίας έχω δει διαφορα...
Μήπως σε κάποιο σημείο της αντίστασης ακουμπανε οι σπείρες μεταξύ τους και δημιουργείται hotspot με αποτέλεσμα να σου έρχεται γεύση καμένου? έχω παρατηρήσει ότι όταν γίνετε το παραπάνω η μέτρηση της θερμοκρασίας δεν δουλεύει σωστά και συνήθως δίνει ποιο ζεστό ατμό. Δοκίμασε να φτιάξεις τις αποστάσεις στις σπείρες όσο το δυνατόν ίδιες
Αν από στήσιμο είναι ok τότε ίσως θα πρέπει να ψαχτείς με το σύρμα
Σε ni200 tc builds έχω δει ότι σύρμα με σύρμα έχει μεγάλη διαφορα σε σχέση με το κανθαλ και vw
για παραδειγμα το πρώτο ni200 που δοκίμασα ήταν κακής ποιότητας από γεύση τίποτα και η αντίσταση είχε αρκετή απόκλιση προς τα κάτω από ότι υπολόγιζα επίσης ενώ ζέσταινε πολύ δεν έμπαινε η προστασία εύκολα, δοκίμασα ένα άλλο και βρήκα γεύση μαζί με normal λειτουργία και θερμοκρασίες
Πριν μερικές μέρες που βρέθηκα σε ένα κατάστημα πήρα και ένα τρίτο καρούλι να δοκιμάσω αν τελικά ηταν δικό μου το φταίξιμο η αν ήταν το σύρμα που υποψιαζόμουν
Τελικά ήταν το σύρμα με το τελευταίο που δοκιμάζω η γεύση είναι σε άλλο επίπεδο καμια σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει σε ni200 κανθαλ η τιτάνιο
Η γεύση είναι τόσο έντονη που χθες αραίωσα το καθημερινο υγρό που ατμίζω γιατί με λίγωνε