Φίλε μου, άσε τους κλώνους όταν πρόκειται περί Lite Plus! Δεν αξίζει επ' ουδενί!!!
Στα €60 που θα δώσεις ΜΙΑ φορά και μόνο, ε λοιπόν και μόνο από το σύρμα που θα πάρεις και το βαμβάκι, έχεις ΗΔΗ κάνει την απόσβεσή σου -αν όχι σε ένα μήνα- μέσα σε δύο μήνες μάξιμουμ σε σ΄χεση με έτοιμες εργοστασιακές αντιστάσεις στο ίδιο χρονικό διάστημα. Τα δίνεις μία φορά και τέλος! Το να έρχεται ο κάθε ασχετίδης και αδαής (γιατί ΕΙΝΑΙ!) και να σε τρομοκρατεί λέγοντάς σου ότι είναι ο χειρότερος μόνο και μόνο από ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΓΟΥΣΤΟ, ε είναι κάπως!!!
Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης, αλλά και το φόρουμ μας και οι παλαιότεροι συμφορουμίτες που έχεις την τύχη να βρίσκεσαι στην καλή παρέα μας, ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ ο Lite Plus προτείνεται αμέσως για κάποιον ΕΝΤΕΛΩΣ αρχάριο που εισέρχεται στο εκπληκτικό κόσμο των επισκευάσιμων. Φυσικά και υπάρχουν ΜΑΚΡΑΝ καλύτεροι ατμοποιητές από τον Kayfun. ΜΑΚΡΑΝ όμως! Όμως είναι και πιο πολύπλοκοι και όχι και τόσο για εντελώς αρχάριο.
Ας πω και την προσωπική μου γνώμη και να προσθέσω επίσης δε πως εκτός από τον Lite Plus, εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα πρότεινα και τον SubTank Mini (ΜΕΤΑ τον Lite Plus), γιατί σου παρέχει μες στη συσκευασία και επισκευάσιμη κεφαλή αλλά και τις εργοστασιακές. Η επισκευάσιμη δε, έχει την αρχή λειτουργίας και το σχεδιασμό σαν το deck του Lite Plus. Οπότε σε καλύπτει πλήρως. Έχει όμως ένα αρνητικό σε περίπτωση που δε σου αρέσει η αεράτη τζούρα... Είναι ΑΕΡΑΤΟΣ πολύ σε σχέση με τον Lite Plus... Σαν τιμές και οι δύο έρχονται πολύ κοντά...
Τους έχω και τους δύο... Τον SubTank, θα τον πούλαγα ή θα τον έβαζα στην άκρη αν μου το ζητούσαν ή αν είχα να επιλέξω γενικότερα κάτι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο...
Τον Lite Plus όμως, Π Ο Τ Ε...............