Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να περάσω από τον nautilus mini στον πρώτο μου επισκεύασιμο. Το δίλημμα είναι expromizer v2, kayfun lite plus v2 ή τον κλώνο της hcigar? Ψάχνω κάτι που να είναι σχετικά εύκολο για έναν αρχάριο στους επισκευάσιμους και να δίνει όσο το δυνατόν καλύτερη γεύση (τα ντουμάνια δεν με απασχολούν). Επίσης, θα ήθελα πολύ να πάω στον phenomenon, αλλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 60-70 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε?
Καλησπέρα,
Κι εγώ ήμουν με εργοστασιακούς (gs air m) και σκεφτόμουν για επισκευάσιμο. Ακριβώς σαν κι εσένα ήθελα κάτι σχετικά εύκολο, να μου δίνει καλύτερη γεύση, χωρίς να θέλω ντουμάνια. Μετά από αρκετό ψάξιμο, διάβασμα απόψεων, παρακολούθηση βίντεο οδηγιών για το στήσιμο αντιστάσεων για να δω αν θα μπορούσα να το κάνω κλπ κλπ εδώ, youtube και στο ίντερνετ γενικότερα, κατέληξα στον expromizer v2. Πήγα το Σάββατο το πρωί στο κατάστημα, μου δείξανε και live πως να στήνω τις αντιστάσεις. Χτες το βράδυ έκανα την πρώτη μου αντίσταση και έμεινα πολύ ικανοποιημένη (βλέπε: τρελά χαρούμενη).
Και όλα αυτά για να σου πω ότι δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλους επισκευάσιμους, αλλά έχοντας τις ίδιες σκέψεις με εσένα, θα σου συνιστούσα τον expromizer v2... Τον έχω μόνο δύο μέρες μεν, αλλά μιλάμε για άλλο πράγμα και άλλο επίπεδο γεύσης, τουλάχιστον από τους gs air m που ξέρω εγώ. Αυτά.
ΥΓ: τον έχω σε istick 30w όπου τσεκάρω και την αντίσταση