Σε ενα ατμοποιητη παιζουν πολλα ρολο στο τι αποδοση θα εχεις.
Για παραδειγμα , αν κανεις πολυ χωντρη την αντ/ση , ο αερας θα σπαει ας πουμε επανω της και ετσι θα την αγκαλιαζει χωρις να χανεις ουτε λιγο ποσοστο απο το αποτελεσμα που μπορει να σου δωσει ο αερας.
Αυτο ειναι ενα παραδειγμα που σε καποιον αρεσει , σε καποιον αλλο οχι.
Εμενα μου αρεσουν οι χοντρες αντ/σεις γιατι παιζω σε πολλα Watts και ετσι θα πρεπει να εχω και πολυ υγρο καθως και πολυ τροφοδοτικο υλικο στην αντισταση , για να εχεω και υγρο πολυ , αλλα και το ιδιο το υγρο να λειτουργει και σαν ψυκτικο στην ανοδο της υπερβολικης θερμοκρασιας................και.......και.......και................
Ειναι πολλα και πολλα απο αυτα εχουν σχεση αμεση με τον τροπο που σου αρεσει να ατμιζεις γενικα.
Με τον καιρο και με δοκιμες μαθαμε ολοι μας . Κανενας δεν ηξερε καποτε. Ολοι μας μαθαμε απο τις αποτυχιες. Αν δεν εχεις αποτυχιες , δεν προκειται να μαθεις ποτε.
Καποτε οταν μαθαινα να οδηγω φορτηγο , επαθα μια ζημια.
Με πηραξε παρα πολυ , αλλα ο πατερας μου μου ειπε οτι αν δεν πληρωσεις το συνεργειο , δεν θα μαθεις ποτε να οδηγεις.
Αυτο που ηθελε να πει ηταν οτι αν δεν εχω αποτυχιες , δεν θα μαθω τον σωστο τροπο και απλα θα οδηγω (στηνω) χωρις να ξερω τι ακουω ή τι και που ποναει το φορτηγό (ο ατμοποιητης).
Καλα εεεεε.........στα παραδειγματα ειμαι το κατι αλλο ετσι...............
Υ.Γ.
Αν ειναι σωστα στημενος και δεν υπαρχει καμμενο ή hot spot κλπ. κλπ. κλπ. , τοτε δεν εχει καμια επιπτωση.
Απο τα 5 χρονια που ατμιζω , τα 4 ειναι στο ''πλεμωνι''....
Τωρα πλεον δεν μπορω να παρω τσιγαρισια.......