Παράδειγμα: φτιάχνω
αυτό. Το ομόμετρο (της eLeaf) μου το διαβάζει ως 1.24. Το πιέζω με τη τσιμπίδα, κάνω reset το ομόμετρο και δεν-θυμάμαι-πόσο-πιο-κάτω μου το βγάζει (πάνω από 1, κάτω από 1.2, τώρα το "πόσο" θα σας γελάσω, έγινε όταν είχα Kanthal καβάντζα). Το βάζω στο iStick και το διαβάζει 1.1. Το κάνω fire πιέζοντας με την τσιμπίδα "για να κολλήσει το microcoil" και... το διαβάζει 0.7-0.8;!;! Αφήνω την τσιμπίδα και το διαβάζει 1.1, "το σωστό". Ξαναπατάω το fire και το ξαναδείχνει 1.1. Αφήνω το fire, το πιέζω με την τσιμπίδα "επειδή σκέφτομαι πως ίσως να υπάρχουν ακόμα κενά ανάμεσα στις σπείρες, καλύτερα να είμαστε σίγουροι" και το ξαναδιαβάζει... 0.7-0.8;!;! Βγάζω το coil, ελέγχω πως δεν έχει αλλοιωθεί, το βάζω στο ομόμετρο και το διαβάζει 1.14 - 1.25. Και ερωτώ: τι διάολο;!
Έχω αρχίσει να έχω υποψίες για αυτό που ειπώθηκε, για το pin στο ομόμετρο, πως δεν κάνει καλή επαφή με κάποιους ατμοποιητές. Τώρα, δεν με παίρνει να το ψάξω (no more Kanthal available for now), αλλά οι μεταβολές του iStick; Ειδικά όταν έχει "κλειδώσει" στο "σωστό" νούμερο; Γιατί ξαναπέφτει μετά; Κάποιο βραχυκυκλωματάκι, κάπου, κάπως; Σημειώνω πως το παραπάνω ήταν η... τελευταία μου περιπέτεια, και το παρατήρησα ΟΧΙ σε RTA αλλά σε επισκευασμένο coil της Ατλαντίδας.
@makis66 Όπως κατάλαβες, ο μοναδικός εξοπλισμός που έχω - για την ώρα - είναι ένα ομόμετρο eLeaf και ένα iStick 30W. Περιμένω και ένα Sigelei 150W TC. Αυτάααα!