@others Yeap, κεραμική.
@petra Μάλλον φταίει το ότι έχω κλώνο (από FT) και οι βίδες του είναι Για Τα Μπάζα (TM). Αν χρησιμοποιήσω οτιδήποτε επάνω από 28AWG α) κουνιέται σαν τρελό ("δεν πιάνει καλά στις βίδες") και ΑΝ πιάσει, βιδώνοντας προσεκτικά-προσεκτικά με το κινητό σε zoom 4x ώστε να καταφέρω να τοποθετήσω ΑΚΡΙΒΩΣ στη μύτη της βιδούλας το σύρμα, με το πρώτο σφίξιμο για να πιεστεί λιγάκι και να σταθεροποιηθεί, κόβεται. Αυτό ειδικά για τον (κλώνο του) Goblin. Στον Cthulhu με παίδεψαν τρελά οι αλενόβιδες του, με το αλενάκι που είχε το πακέτο να μην ταιριάζει καλά σε αυτές ("κολυμπάει") και μια να θέλει αλλαγή με το καλημέρα σας.
Επίσης, μια μικρή αναζήτηση μου δείχνει πως ο mini μάλλον έχει λίιιιιγο μεγαλύτερο (και πολύ καλύτερη υλοποίηση) deck. Να επαναλάβω, όμως, πως όπως είχα πει, φταίει πάνω από όλα η νουμποσύνη μου για το ότι δεν μπόρεσα να τους στήσω - και τώρα δεν έχω και σύρμα για να παίξω περισσότερο. Δεν λέω πως "δεν γίνεται". Συνδυάστε και το ότι δεν βλέπω με την καμία (απογοητεύτηκα με τα RTAs, νόμιζα πως η όραση μου δεν ήταν ΤΟΣΟ χάλια)...
Μια ακόμα νουμπο-ερώτηση: ρε παιδιά, έχω σχετικά σημαντικές αποκλίσεις (εντάξει, "είχα, όσο είχα σύρμα") σε σχέση με την Steam Engine: εκεί που προσπαθούσα π.χ. να φτιάξω coil στο 1.2Ohm μου έβγαινε στο 1.05Ohm. OK, είχα κάνει τη βλακεία (που δεν το είχα διαβάσει πουθενά) πως "πρέπει να ψήνεις πιέζοντας τα microcoils για να δέσουν"). Ακόμα και έτσι, όμως, πάντα με τα microcoils υπήρχε απόκλιση. Να υποθέσω πως δεν τα πίεζα αρκετά; Να υποθέσω πως παίζει ΤΟΣΗ διαφορά (0.1 - 0.15) στο Kanthal που είχα στα χέρια μου (διότι, όπως διαβάζω, "Kanthal με Kanthal έχει διαφορά");