Καλυτερο value for money ειναι ο ατμοποιητης που..........:
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ...........
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Δηλαδη να ειναι Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ........
Αυτος ο ατμοποιητης φιλε μου, δηλαδη ο τέλειος ...........................,ακομα δεν εχει κτασκευαστει.......

.
Δεν ειμαι υπερ των κλωνων , εχουν περασει ομως αρκετοι απο τα χερια μου και στο μελλον θα περασουν κι αλλοι σιγουρα , απλα γιατι μ' αρεσει να ασχολουμε και να βλεπω καινουρια πραγματα.
Δεν θα δω το ιδιο σε ενα κλωνο με ενα αυθεντικο , αλλα θα δω ενα καινουριο στυλ ατμισματος , περα απο αυτα που εχω συνηθίσει απο τα δικα μου.
Δεν εχει σχεση αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο .
Εμενα αυτο που με νοιαζει στο θεμα αυτο , ειναι να δει το ματι μου κατι αλλο εκτός απο αυτα που εχω. Τιποτε αλλο.
Δεν μπορω ομως να μη πω οτι πραγματικα ειδα διαφορα στον Kayfun V3.1 , στον Kayfun lite plus V2 και στον Kayfun V4 , σε σχεση με τον οποιοδηποτε καλο ή κακο κλωνο που δοκιμασα.
Δεν το γραφω αυτο μονο για τους Kayfun .
Αναφερω τους ατμ/τες αυτους , γιατι εχουν κανει πολλες πωλησεις.Το να εχω ομως πολλα κομμάτια και κανενα να μην ειναι καλο.........αυτο νομιζω ειναι χαμενα λεφτα.
Οποτε (προσωπικα παντα) πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εχεις ενα και καλο που να ευχαριστει το προσωπικο γουστο του καθενα απο εμας , παρα δεκα και άχρηστα.
Οι τιμες σημερα ειναι κατα πολυ καλυτερες σε γνησια προϊοντα και ακομα και δευτερο χερι να ειναι , παραμένει σωστη επιλογη ακομα.
Σαν τιμη απο δευτερο χερι , ειναι ιση τις περισσοτερες φορες με ενα καινουριο ατμ/τη εργοστασιακης κατασκευης ή και λιγοτερο ακομα ή ιση με την τιμη ενος κλωνου.
Ακομα και ετσι , πιο συμγερουσα βλεπω την αγορα του μεταχ/νου , παρα την αγορα ενος κλωνου ή την αγορα ενος εργ/κου.
Γνωμη μου βεβαια , χωρις να χρειαζεται να την ακολουθησει κανεις.