Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ,
Είμαι νέος στα καινούργια αλλά παλιός στο ατμισμα αν αυτό βγάζει κανένα νόημα.. χαχαχα
Ατμισα πρώτη φορά πριν 3-4 μπορει και 5 χρόνια το ξαναρχισα και το ξαναρχισα, εφτιαξα δικά μου υγρά , δοκίμασα αλλα τόσα .. τουλάχιστον όσα μου επέτρεψε η τσέπη μου μέχρι και πέρυσι που είχα ακόμη το ego σετάκι που όλοι ξεκινήσαμε..
Εν κατακλείδι, για να μην κουράσω ..κάποια φιλαράκια από τα παλιά και τα νέα μου έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις στα 'κανούργια' ηλεκτρονικά mods, mech mods υγρα rda rta απο αμερική απο uk απο τον κόσμο όλο.
Σε διάστημα 1 μήνα λόγο της ανάγκης μου να εξερευνήσω.. απέκτησα 5 rda και 2 rta συν του eleaf 50w, δοκίμασα πολλά νέα υγρά (είχα μείνει πίσω) κάποια εκ των οποίων αγαπήμενα μέσα στο φόρουμ απόσο διαβαζω αλλά ακριβά.
Με ενδιαφέρει πολύ το υγειές κομμάτι του ητ, και για αυτό θα κάνω το πρώτο μου ποστ σε αυτό το νήμα, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να έχω μια άψογη γεύση απο το ητ μου.. τουλάχιστον μέχρι να απαλλαγώ απο την νικοτίνη..
Και ιδου οι ερωτήσεις μου:
1) πολλοί γράφετε στην διάρκεια αυτού του νήματος πρέπει να χρειασιμοποιούμε χαμηλά watt.. ποτε δεν το κατάλαβα.. όταν πέσω με τον kayfun v4 1ohm 0,40 kanthal a1 κάτω απο 10 watt που πολύ προτείνουν δεν πέρνω καν γεύση μόνο μια σιδερίλα και πολύ λίγο ατμό.. έχω καταλάβει κατι λάθος; το τέλειο μέχρι στιγμής (βρεβαια αυτό είαναι και λίγο υποκειμενικό) είναι στα 15-17,5 watt και σε κάποια υγρά στα 25watt max.
2) όχι dry burn, καλύτερα kuro coilers.. προσωπικά ''θες επειδή είμαι νέος σε αυτά και κοιτάω προς το παρόν τη λεπτομέρεια' με το κατσαβίδι και το χέρι μου βγαίνει πιο γρήγορο και πιο καλό το coil τις περισσότερες φορές ούτε dry burn αρχικού στησίματος δεν χρειάστηκε, παρά με το kuro. Τώρα στον ίδιο ατμοποιητή με τον ίδιο built (και με άλλα) μετα το αδειασμα του πρώτου τανκ παρατήρησα οτι χάνει σε όλα.. οπότε καθε 2 μέρα αλλάζω coil και μπαμπάκι για να έχω την ίδια απόδοση.. καλό ή κακό;
3) να πάρω μελλοντικά μοντάκι με ρύθμιση θερμοκρασίας, έτσι ώστε να χρεισιμοποιώ νίκελ? Είναι καλύτερο από το κάνθαλ ή δεν είναι δεν κατάλαβα.. το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν τρώς καρβουνίλα ποτέ απλά.. αλλά από άποψη υγείας;
Αυτά αν μου έρθουν κιάλλες ερωτήσεις και κάποιος έμπειρος ή γνώστης μπορέσει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! !
Υγ: αν παρατηρήσω διαφορά πάντως με το να κάνω dryburn ή το αρχικό κάψιμο για το στήσιμο προς το καλύτερο θα το κάνω.. εδώ εισπνέουμε καθημερινά άλλα κιάλλα τώρα για λίγο σίδερο για κάνα 2-3 χρόνια δεν λέει τίποτα μπροστα σε κάποιους βλέπε φανοποιούς.. σιδεράδες.. χημικούς και πολλούς πολλούς άλλους (just trolling σε περιπτωση που δεν το κτλβατε

)