Αυτό το
"είναι MTL αλλά κάνει και για σφιχτές πνευμονικές", δεν μπόρεσα ποτέ να το αποκρυπτογραφήσω.
Και όχι ως προς το θέμα της γεύσης, αλλά ως προς το τι θεωρείται σφιχτή πνευμονική. Ποια είναι τα όρια μεταξύ σφιχτής πνευμονικής, χαλαρής πνευμονικής και σχεδόν πνευμονικής...
Εγώ, για παράδειγμα, ξέρω πως δεν μου κάνουν οι MTL και θέλω περισσότερο αέρα. Ακόμα και με ΜΤL ατμοποιητή εγώ κάνω "πνευμονικές"...

Η κόρη μου, άλλο παράδειγμα, είναι της MTL τζούρας και όποτε δοκιμάζει το δικό μου, τρελαίνεται και λέει πως με τόσο αέρα θα αμολύσει αητό...
Από την άλλη ένας συνάδελφος, τρίτο παράδειγμα, που δεν κάνει πνευμονικές (δεν έχει τέτοιον ατμοποιητή), βρίσκει τον αέρα μου σχετικά λίγο, ενώ εγώ τον δικό του σχετικά πολύ...
Μύλος δηλαδή και άντε να μου εξηγήσεις τώρα τι εννοεί ο ποιητής με το σφιχτές πνευμονικές.
Κοινώς, αν δεν τον δοκιμάσει ο καθένας προσωπικά, δεν θα καταλάβει.
Αλλά ελέω καραντίνας, πως θα δοκιμάσεις, ειδικά όταν μένεις σε απομεμακρυσμένη περιοχή!
Οπότε κύριε Σιπή μου, λέω να περιμένω να τους αγοράσει ο [member=6716]Stepeha[/member] να τους δοκιμάσει και μετά να τους βάλει σε αγγελία...