Μου αρέσουν πάρα πολύ οι low tech λύσεις σε high tech προβλήματα...
Μία τέτοια λύση βρήκα για τον χαλασμένο μου εβίβα και φυσικά η έρευνα για τον αντικαταστάτη του σταματάει. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Η βίδα του θετικού πόλου είχε φθαρεί και το αυλάκι για το κατσαβίδι δεν ήταν πια αρκετά βαθύ για να πιάσει το κατσαβίδι και να βιδώσει ή να ξεβιδώσει. Τον έδωσα σε όλους τους ειδικούς (κοσμηματοπώλες, ηλεκτρονικούς, χειρουργούς, ατμόσαυρους, ξερόλες, όλους!) κανείς όμως δεν μπόρεσε να βρει λύση. Βίδα ανταλλακτική δεν υπήρχε πουθενά και το μόνο που μου έμενε ήταν να τον πάω σε CNC μπας και κατάφερναν εκεί κάτι. Δεν χρειάστηκε όμως γιατί εντελώς κατά λάθος βρέθηκε η
απολύτως low tech λύση, ή καλύτερα το low tech εργαλείο που δεν ήταν άλλο από το νύχι μου! Έβαλα λοιπόν το νύχι στο αυλάκι και η βίδα ακολούθησε πιστά τις κινήσεις του δακτύλου μου! Miracolo! Λύση καλύτερη και από ολοκαίνουργη βίδα γιατί και αυτήν θέλεις κατσαβίδι για να την βιδώσεις ή να την ξεβιδώσεις. Ενώ τώρα το μόνο εργαλείο που χρειάζομαι είναι το νύχι μου κι αυτό το κουβαλάω πάντα μαζί μου...
Τώρα λοιπόν που ξαναβρέθηκα με τρεις εβίβες, ο Taifun που είχα βάλει στο μάτι θα πρέπει να περιμένει την επόμενη ατμιστική καταστροφή (που δεν αργεί δυστυχώς γιατί είμαι ατυχηματίας γμτ)...
Για άλλον λόγο όμως έγραψα αυτό το ποστ. Είχα ρωτήσει σ'αυτό το νήμα προ καιρου...
... Έχει κανείς δοκιμάσει τον Vertex?...
Πριν μερικές μέρες ανταλλάξαμε μερικά ΠΜ με τον [member=13036]billythekid[/member] και μου είπε τα καλύτερα για τον Vertex (τον οποίο έχει αγοράσει και ίσως να τον κάνει και παρουσίαση κάποια στιγμή και ο λόγος που γράφω όλο αυτό το κατεβατό είναι για να πιέσω τον Βασίλη να κάνει αυτήν την παρουσίαση και πρέπει κάποια στιγμή να κλείσω κι αυτήν την παρένθεση που δεν τελειώνει με τίποτα αδελφάκι μου...). Χθες λοιπόν δοκίμασα κι εγώ τον Vertex και μάλιστα με υγρό πολύ αγαπητό σε μένα. Έχω να πω πως εντυπωσιάστηκα. Το μηχανάκι έχει καταπληκτική γεύση και κοστίζει καμιά τριανταπενταριά ευρώ μόνο! Λιτός στην εμφάνιση, εύκολος στο στήσιμο, εύκολος στο γέμισμα, μια χαρά! Ο ατμοποιητής βέβαια εμένα δεν μου κάνει γιατί το πιο αεράτο του είναι πολύ σφιχτό για τα γούστα μου. Είμαι σίγουρος όμως πως ο αέρας του θα ταιριάξει τέλεια σε όλους όσους ατμίζουν με τρύπες αέρα από 0,8mm έως 2,0mm. Περισσότερα όμως στην παρουσίαση του Billy που θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες,
μόνο για τα μέλη που έχουν πληρώσει εγκαίρως την συνδρομή τους στο φόρουμ. Οι υπόλοιποι τον πούλο!