Καλημέρα στην ομάδα !
Χθές πήρα τον Flash-e-vapor 4.5+ γνήσιο μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση (Δεν έχει χτυπήματα στραβώματα κλπ).
Χρησιμοποιώ πρώτη φορά τέτοιου είδους ατμοποιητή. (Εννοώ με τέτοιο στυλ στησίματος).
Ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες, εαν έχουν διαρροές γιατί απο χθές έχω χάσει το μισό Gambit μου !
Έχω δει review του VasilisL, αλλά και απο πολλούς άλλους μα δεν ξέρω εαν κάνω κάτι λάθος, εαν φταίνε τα πλαστικά που τροφοδοτούν την αντίσταση (μήπως είναι ελάχιστα φαγωμένα και δεν το βλέπω ? ) ,μήπως είανι ο τρόπος που ατμίζω ;ή θέλει να αποκτήσεις εμπειρία να στήνεις τέτοιο ατμοποιητή? Δεν ξέρω. Ακούω απο πολλούς οτι είναι ευκολάκι και δεν είμαι και τόσο πρωτάρης.
Έχω στήσει 5 φορές την 2η και 4η κατάφερα να κάνω ένα τανγκάκι αλλα απο το γέμισμα και μετά πάλι έχανε. Υπερτροφοδοτείται το Deck.
Στήνω ακριβώς πάνω απο τους ακροδέκτες, 2.5 πυρήνα, παίζω στα 10-12 Βατ, 3.6 Βολτ.
Θα ανεβλασω και φωτογραφία αργότερα (τώρα προς το παρόν ατμίζει κανονικά και είναι κρίμα να το χαλάσω γιατί είμαι στη δουλειά!! )