- Οικονομία στα αναλώσιμα
- Συνήθως καλύτερη ανάλυση στη γεύση
- Δυνατότητα περισσότερων δοκιμών σε κάθε ατμοποιητή (πολλοί παράγοντες σε αυτό όπως σύρμα, σπείρες, διάμετρος πυρήνα, βαμβάκι και ποσότητα αυτού κλπ κλπ.. )
- Διαθεσιμότητα υλικών μόνιμα στο συρτάρι σου (δεν χρειάζεται να τρέχεις να ψάχνεις κεφαλές αν τυχόν ξεμείνεις ξαφνικά - θα βρεις σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι στο πρώτο μαγαζί που θα πας; ...)
- Το στήσιμο σε βάζει περισσότερο στο χόμπι (για όποιον ενδιαφέρεται φυσικά )
- "Φρεσκάρεις" το στήσιμο σου όποτε θες
- Αλλάζεις υγρό στον ίδιο ατμοποιητή απλώς αντικαθιστώντας το βαμβάκι (δεν επιτρέπεις να γίνει ο αχταρμάς γεύσεων που μπορεί να δημιουργηθεί σε μια έτοιμη κεφαλή που δεν αλλάζει βαμβάκι )..
Ε νομίζω τα βασικότερα στα είπα.
Υπάρχουν και μειονεκτήματα εννοείται έναντι των τανκ με έτοιμες κεφαλές όπως:
- Χρειάζεσαι εργαλεία
- Να βρεις τα υλικά που θα σε βολέψουν (μπορεί να πάρεις πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τελικά )
- Χρόνο για το στήσιμο (οι περισσότεροι λατρεύουμε να τον διαθέτουμε πάντως )
- Υπάρχουν άνθρωποι που "δεν το έχουν" με αυτά τα πράγματα, δεν αντιλαμβάνονται τη "λογική" ενός τανκ και τελικά φτάνουν να ταλαιπωρουνται άδικα για ώρες ξοδευοντας παράλληλα αρκετά υλικά (χωρίς ιδιαίτερο κόστος πάντως )
Είναι και πρωί και δεν στροφάρει το μυαλό, στάνταρ ξεχνάω πράγματα αλλά νομίζω ότι παίρνεις μια ιδέα.
Γενικα οι περισσότεροι που δοκίμασαν επισκευασιμο δεν επέτρεψαν ποτέ σε εργοστασιακο ατμοποιητή νομίζω. Στην καλύτερη να κρατούσαν έναν για ώρες ανάγκης που λένε.
Όχι ότι οι σημερινοί εργοστασιακοι δεν είναι αρκετά αξιόλογοι από πολλές απόψεις, όμως θεωρώ ότι οι επισκευάσιμοι ήταν ανέκαθεν αυτοί που μπορούν να σου δώσουν την καλύτερη συνολικά ατμιστικη εμπειρία.