Καλησπέρα σε όλους. Δεν βρίσκω thread για τον drop dead οπότε ποστάρω εδώ. Αν υπάρχει και γίνεται να μετακινηθεί το ποστ μου, θα ήταν καλό.
Μετά από 3 χρόνια στο άτμισμα αποφάσισα να δοκιμάσω τον πρώτο μου dripper. Αγόρασα από vapormania τον drop dead σε εξαιρετική τιμή (black friday). Μόλις έκανα το πρώτο μου στησιματάκι:
Διπλή αντίσταση, Coilogy fused clapton Ni80 2-26/36, 6 σπείρες κολλητές. Έκανα dry burn, έβγαλα (αρκετά) hot spots. Την διαβάζει το mod μου (tesla μονομπάταρο) στα 0,18. Στο calculator μου έλεγε ότι θα βγει γύρω στο 0,30.
Ερώτημα 1ο: Πολύ χαμηλά δεν είναι τα ohm για τέτοιο στήσιμο; Παίζει να έκανα κάτι λάθος;
Διευκρίνηση: Η μία μου αντίσταση shortαρε στην άρχή γιατί ξέχασα ο noobas να κόψω το πόδι και ακούμπησε στο πάτωμα του ντεκ. Την έβγαλα τη συγκεκριμένη αντίσταση που σόρταρε και έβαλα καινούργια. Φαντάζομαι δεν χρειαζόταν να αλλάξω και τις δύο αντιστάσεις, σωστά;
Από ντουμάνι απίστευτο, αλλά Δεν βρίσκω γεύση! Ακόμα τουλάχιστον. Ξεκίνησα από 35W και έφτασα στα 45w αλλά γεύση (σε σύγκριση με τον τανκάτο intake, ίδιο υγρό) ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ.
Ερώτημα 2ο: Μήπως έχω στήσει πολύ χαμηλά τις αντιστάσεις και γι'αυτο δεν βρίσκω γεύση; Έχω ανεβάσει φώτο που φαίνεται το ύψος τους σε σχέση με τον αέρα. Παίζω με ανοιχτές τα 3 ζευγάρια με τρυπούλες από τα 7 του αέρα. Δηλαδή λίγο κάτω από τον μισό αέρα ανοιχτό.
Παίζω χαμηλά watt για 0,18;
Σημείωση: Ρουφάει μπαταρία τρελά.
Ευχαριστώ και sorry για το σεντόνι.