Παιδιά καλησπέρα και από μένα,
δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread και αν δεν είναι ζητώ συγνώμη
Είμαι νέος ατμιστής (περίπου 2 μηνες ατμίζω) και χρησιμοποιώ μοντακι eleaf aster 75W με fumytank mini III 1 Οhm.
Απο τον fumy δεν έχω πολυ καλή γεύση ατμίσματος και γενικά ψάχνομαι μηπως βρω κάτι καλύτερο αλλά και οικονομικό (είμαι φοιτητής και γενικά δεν παίζουν πολλά λεφτά).Στην αρχή σκεφτόμουν για nautilus x η mini αλλα πολλοί μου είπαν οτι ο fumy ειναι πολύ καλός ίσως και ισάξιος τους,αλλα να σας πω την αλήθεια δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να δίνω παλι 30αρια ή 40αρια σε ατμοποιητη με 4-.45 ευρώ την αντίσταση..
Οπότε άρχισα να ψάχνομαι για κάποιον καλό ατμοποιητή τσιγαρίσια σε πιο οικονομικές τιμές μέχρι που έπεσα στο thread του κλώνου doggystyle 2k16 και διαβάζοντας κριτικές αναρωτήθηκα αν όντως ένας επισκευάσιμος τσιγαρίσιος μπορεί να είναι καλύτερος από έναν εργαστασιακό.Δεν είχα ποτέ επισκευασιμο αλλα η ιδεα μια πολυ γευσαυτης τσιγαρισιας τζουρας σε τιμή τόσο χαμηλή (13$ αν δεν κάνω λάθος ) με έκανε να σκεφτώ αν θα το γύριζα σε επισκευάσιμο.
ΤΙ μυο προτείνεται?Η αλήθεια είναι δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ πέρα απο tutorials πως να στήνεις και κριτικες ατμοποιητων ,που εξηγούν τα πλεονεκτήματα των επισκευάσιμων οπότε θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε τα φώτα σας πάνω στο θέμα ισως και να προτείνετε καμια ιδέα πως να κινηθώ γνωρίζοντας τη φάση στην οποία βρίσκομαι.
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ
Υ.Σ Ήδη φτιαχνω μονος μυο τα υγρά για οικονομία οπότε δεν θα με πείραζε να ασχοληθώ και με το στησιμο ατμοποιητων το οποίο από οτι εχω καταλάβει δεν είναι κάτι που κάνεις σε καθημερινή βάση (η μηπως οχι?)